Nikkietutorials: Nikkie de Jager излиза като трансджендър

В трогателно видео мегазвездата в YouTube Nikkie de Jager, известна още като Nikkietutorials, излезе като трансджендър и изненада своите 12 милиона последователи.

Ники де Ягер е известна като кралицата на красотата на YouTube. Със своите уроци за грим и забавни предизвикателства за грима, 25-годишната холандка радва хората по целия свят повече от десет години. Нейният канал в YouTube "Nikkietutorials " има над 12,5 милиона последователи.
Ники се смята за достъпна звезда, която също се занимава с трудни теми. В един от видеоклиповете си тя съобщава как е страдала от смъртта на малкия си брат, който почина от рак през 2018 г. на 14-годишна възраст.
В последното си видео Ники де Ягер разкрива най-съкровената си тайна: тя излиза като трансджендър.

Зареждане...

"Роден съм в неправилно тяло "

Ники започва това, което е може би най-емоционалното видео за нея, с думите: "Днес съм тук, за да споделя нещо, което исках да споделя с вас един ден - но при моите условия."За съжаление този шанс й бе отнет.
Ники намеква за клевета. Изнудвана е от хора, за да направи публично нейната история. С хода тя искаше да покаже, че има силата и силата да говори публично за своята тайна.
Nikkie, известен още като Nikkietutorials, продължава: „Искам да започна годината с истината. Искам да започна годината, като най-накрая изпусна частта от мен, която ме прави такъв, какъвто съм."
С дрезгав глас и сълзи в очите, 25-годишната тогава казва, че е транссексуална. Ако излезе на видео, ще я изплаши, но същевременно ще се почувства освобождаващо.
С напредването на видеото Ники разказва за чувството, че е родена в неправилно тяло и колко важно е било за подкрепата на майка й. С подавен от сълзи глас 25-годишният казва: "Това, за което съм най-благодарен, е майка ми.„Ники намира и трогателни думи за годеника си Дилън. Той каза, че е най-добрият и искрен мъж, когото познава, и е горда, че го има до себе си.

"Все още съм аз"

С излизането си на високо ниво, Ники изпраща важно послание - не само на милионите си последователи: "Бъди себе си. Живейте живота си без ограничения. Само вие го имате в ръката си."Фактът, че тя се превърна в транссексуална, не променя коя е тя. Тя все още беше 'Ники '.
Със своето послание тя иска да вдъхнови младите хора и да ги насърчи да отстояват себе си. Тя се надява да бъде модел за подражание на всеки, който се чувства несигурен и не смее да живее живота си така, както иска.