Нина Бот: когато кърменето е изхвърлено от кафене

Говори се, че актрисата и водеща Нина Бот е била изхвърлена от кафене в Хамбург - и всичко това, защото е кърмила малкия си син Лио.

През всичките тези години това никога не й се е случвало. Водещата "Видна " и тройна майка Нина Бот е изхвърлена от кафене в Хамбург. Тя съобщи, че в интервю за 'RTL '.

Нина Бот: "Наистина веднага имах сълзи в очите."

Тя току-що се беше съблекла дискретно и държеше сина си Лио до раклата, когато сервитьорът дойде и й каза, че това не е възможно и трябва да си тръгне незабавно. "Не ми беше позволено да го пия на спокойствие ", каза 41-годишният. "Веднага имах сълзи в очите. Чувствах се наистина изтласкана."
След сина си Ленъкс (14) и дъщеря си Луна Виктория (2), Нина Бот роди третото си дете Лио тази година. За бившия GZSZ-Star място кърмене на обществото изобщо няма проблем: "Аз също виждам кърмещи майки и никога не съм се чувствал нарушен или провокиран. Можете да го направите толкова дискретно, че не го забелязвате така или иначе. Предпочитам другите да отнемат."

Погледнете този пост в Instagram

Дисплей | Обичате, днес мога да си представя нещо наистина страхотно и да спечеля!!! Тататаааааа: напълно нова и напълно различна мини-кърмачка от @ lansinohdeutschland❣️da наистина мислех, че някой мисли! 1. Това ли е напълно удобно за бебетата, в края на краищата, все още трябва да лежите на нашите твърди ръце и 2. е толкова малък, че можете да го вземете чудесно навсякъде!!! Просто се плъзга с ръката - общо лесен? и ако babyboy спи аз също мога да се прегръщам за много кратко време...? И най-доброто от всичко: МОЖЕТЕ ДА СПЕЧЕЛИТЕ ТРИ ОТ ТОЗИ ГОЛЯМИ МИНИ СЕСТРИ!!! Има и опаковка подложки за кърмене (36 броя), крем HPA Lanolin (10 ml) и термо мъниста 3 в 1!!!!!! Победителите ще бъдат изпратени само в Германия и директно от @lansinohdeutschland !!! Така че кажете ми: какво означава за вас кърменето? Как са вашите преживявания с него? Или кое беше най-необичайното място, което някога сте кърмили??? В неделя ще изтегля 3 победители от всички коментари Ако не спечелите тук, ще намерите мини възглавницата за кърмене в dm??? Освен това @lansinohdeutschland е наистина щастлив, ако ви следвате тук в Instagram! ministillkissen stillkissentogo lansinohstillkissen реклама

Публикация, споделена от Нина Бот (@ninabott) на 25 април 2019 г. в 12:19 ч. PDT