nipplatzhetze: Това действие ни показва какво става във Facebook,

Картината със сигурност вече сте виждали във Facebook, поне кратък. Защото в рамките на няколко минути отново изчиства социалната мрежа. Но за съжаление не от правилната причина...

"Един от този човек нарушава правилата на Facebook", прописа Olli Waldhauer на снимката си и го публикува във Facebook. Но след само 21 минути социалната мрежа отново изчиства картината. Причина: Waldhauer нарушава насоките. Но какво точно критикува Facebook на тази снимка?

Това също е поискало самия фотограф. Неговото предположение: но голите жени гърди нарушават насоките - чужденец-фейни, десни радикали и други хитове. Сега той доставя доказателство за своята теория с тази снимка, която, както Waldhauer вече е подозирал в елемента, изчезва в рамките на няколко минути от PIN кода.

Въпреки това картината завладява Facebook и други социални мрежи и ни показва как селективни и тесни Facebook цензурират. Потребителският отчет, че картината изчезна от синините си в рамките на много кратко време, или че пост на картината ви донесе 24-часова бариера.

Свършен. 24 часа Facebook заключване заради Nippelstatt. Харм, това беше просто.

- Улф кучешки яйца (@urf_der_freak) 29. Октомври 2015 г

Кампанията на olli Waldhauer Nippelstatthetze ни показва две неща. Първо, Facebook и неговите правила за цензура трябва да бъдат спешно адаптирани, подновени и подобрени. И второ - и много по-важно - всички ние трябва да се свържем с позицията. Чуждестранният човек не принадлежи на мен, а не за нас, а не в света!

Също на гофеминин.De: най-красивите цитати за живота