Не искаме да живеем без ВАС! Защо всяка жена се нуждае от най-добър приятел

Без ВАС сме само наполовина хора! Ето защо всяка жена се нуждае от най-добрия приятел, с когото да може да споделя възходите и паденията в живота си.

Най-добрият приятел е наистина всички ситуации за нас. Как трябва да се разбираме само с тези проблеми?

Мъжки проблеми

- Какво има предвид?"Най-добрият приятел интерпретира всяка отделна дума с часове, намира обяснения, утешава ни с любов, ни дава съвети за това как можем да разкъсваме горещите момчета в бара. С някой друг, ние знаем толкова добре преди всичко за нашия любовен живот.

Въпросът за облеклото

- кажи, прави ме дебел?!"Най-добрият приятел е спътник и стилист в един. Тя ни казва мнението си и не се връща с безмилостно честен коментар, когато дънките ни правят дебели. Или гледаме на шик горчицата жълта като смърт на два крака.

Диета, диета, диета

Днес се чувствам толкова дебел. Срещу разочарованието само един кроасан е помогнал."Всички останали ни обясняват в такова изявление за луд - но най-добрият ни приятел също разбира това!

Любовта стара

"Argh! Видя ли дълбоката гънка на челото ми?"С най-добрия приятел можете да проверите бръчките, да обсъдите дали задника вече висяща и сивата коса - с нея не е нищо смутено.

родители

Знаеш ли какво е казал майка ми?!"Най-добрият приятел звучи с часове на нашия гняв с нашите родители. Неблагоприятните въпроси на майката, нелепи дискусии с бащата ...

В законите

- Майка му се появи внезапно с нас ..."Имаме ли вече в законите, най-добрият приятел има отворено ухо за нашите нужди и да се тревожи с вас. Плюс много умни съвети за правилното обработване на досадното смесване и скандални съвети.

Приятели

"Не смятате, че е невероятно какво направи Ана там?"С никой друг не е толкова лесно да се говори за други приятели и познати. В крайна сметка вашият най-добър приятел познава всички също толкова добре, колкото и вие.

Врагове

"Мога да обърна врата на Софи!"И само с най-добрия си приятел можете да клюкарствате за врагове, да се разстройвате и да правите подли планове, които никога не се изпълняват.

работа

"Колегата ми наистина е последното нещо, тя вече се е върнала ...!"Не на последно място, най-добрият ни приятел винаги слуша нашето хленчене за работата.

ОБИЧАМЕ най-добрия си приятел! Тя е най-важният човек в живота ни и се надяваме, че всяка жена има поне един най-добър приятел!

Също с гофеминин: Най-красивите мотиви за съвпадение на татуировки