Oliver pocher & sabine lisicki: така в любовта!

Едва ли можете да оставяте пръстите си един от друг! Oliver Pocher и SABINE LISICKI показаха през уикенда за първи път на червения килим.

Накрая те са тяхната връзка: Oliver Pocher и SABINE LISICKI показват своята любов. В продължение на няколко седмици слуховете бяха отношения на комедиача с спортиста.
Сега двойката се появи заедно за първи път на червения килим. Двамата са избрали дарение гала "сърце за деца" в Берлин, докато и двата покер и Лисики седнаха на телефона, за да събират дарения за деца, които се нуждаят от помощ, като първи фонд. Преди събитието те дори се присъединиха към пресата и отговориха на някои въпроси - ако нещо се сдържа.
По въпроса за това, което е особено голямо на новата му приятелка, Похер трябва да е отговорил според "PromFlash": "Ако започна сега... Не искам да правя интернет сега, с всички неща. Казвам й какво е особено!"Нещо приказливо показа новия му пламък очевидно. "О, толкова много! Особено имаме различни професии, но можем да преценим какво точно се случва в живота на другия. Това е, вярвам, едно от всички, много важни неща, така че тенис звездата.

Последните новини Oliver Pocher Oliver Pocher до Уендърл АД: "Аз съм на бягането"