OMG! Синди Кроуфорд разкрива пола на близнаците на клони?

О, о, ако този Instagram Post няма да се тревожи за правилно проблеми...

Topmodel Cindy Crawford и нейният съпруг са били внимателно приятели с Джордж и Амал Клуни от години. Красивата брюнетка вероятно е толкова щастлива за вашите приятели, че вече сте намерили идеалния подарък за раждането на близнаците на нотните през юни.

Но очевидно най-големият модел е забравил важен детайл: досега обществото дори не знаеше кои пола на известното потомство. Но на текущата ви снимка в Instagram, обаче, Cindy сега представя две сладки бебешки боди с розови и сини букви и по този начин разкрива пола на близнаците. Това, което вашият приятел Джордж вероятно казва?

Хей, @randgerber - мисля, че имам перфектния бебешки подарък за cloonyys! ????

Принос, разделен на Cindy Crawford (@Cindycrawford) на 30. Мар 2017 в 9:28

51-годишната красота пише на нейния пост: "Мисля, че имам перфектния подарък за бебето за шнулоните!"Зад нея следва две бебешки емотис и всеки розазки и синьо сърце. Ясно, че в тази картина многобройните коментари няма да имат дълго.

Между другото, надписът на сладките тела е намек за "Casamigos": Cindys съпруг Ранддъл Гербер създаде текила с Джордж Клуни. Терминът е състав от испанските думи за "къща" и "приятели".

Синди искаше да докаже чувството си за хумор с тази снимка. Тъй като Джордж се шегуваше в интервю: Жена ми казва, че не мога да се обадя на Каса и Амигос. Това е единственото нещо, което не трябва да правя."Това, че вашият слож в Instagram сега осигурява толкова много усещане, така че най-големият модел вероятно не се очаква.