oooh "вместо" au ": най-добрите секс позиции на болки в гърба

Който би си помислил, че омекотяването може да бъде толкова високоротично! Ние показваме как върви...

Какъв сълс с кръста: сякаш болката не е достатъчно лоша, един също е до голяма степен ограничен в движението му. Ежедневните неща приготвят големи проблеми, спортът е напълно изключен и дори прегръдката става рискован акт. Но това не е необходимо да бъде, защото всеки, който вдига правилните позиции и обръща внимание на неговото отношение, което идва в леглото за своя сметка и не само може да тренира гърба и тазовите мускули, но и да съвпада с целия път.
Предпоставка остава, разбира се, че сте много бавни и внимателно преместени. Ние разкриваме шест секс позиции, в които вие и вашият партньор сте особено запечатани в кулминацията.

1. Португалска кухня

В позицията "португалската кухня" той може да защити гърба си, като просия, докато седи с чиста възглавница. И можете да стабилизирате кръста си, като се грижите за прав гръб.
Във видеото: това са най-често срещаните причини за болки в гърба

Вашият браузър не може да възпроизвежда този видеоклип.

Видео от Сара Глаубах

2. Кученце стил

С купчина възглавница тази позиция става преживяла афера: особено когато гърба ви боли веднага щом се огънете напред, позицията на Doggie е облекчена алтернатива. Обърнете внимание на факта, че просто си тръгнете към планината възглавница.
Сега можете лесно да отворите краката си и той коленичи между тях. Униформените движения на таза и прав гръб вече пощади по едно и също време.

3. Мисионерска позиция

На номер безопасно и за двамата партньори, които отивате с добре изпитания мисионерски номер, където жената лежи на гърба си и краката са подкладили, докато той я лежи и прониква в нея и прониква в него.
Ако беше болезнено, той може да се подкрепи с ръце и да каже така таза си. И ако гърба ви боли, можете да го облекчите например чрез възглавница, която поставяте под долната част на гърба.
Да не би и: Удобно, но о: мисионерска позиция седем пъти различна - така че никога не сте ги преживявали!

4. Крис-кръст

В тази позиция той може да се отпусне, защото вземете скиптъра. Той просто поставя на гърба и лежи главата си на възглавница. Краката му са леко разпространени и ви намалявате в скута си и се движите с бавен темп.

5. Вафлея желязо

Ако той има резерв и се чувства неспособен да добави горещ номер? Тогава той със сигурност убеждава тази удобна позиция, защото той е само там и може да се поглези: просто се плъзгайте върху него и разтривайте с нежни, внимателни движения до неговата кулминация към него.

6. ВНИМАНИЕ: Лъжица

Вероятно тя е най-пропуският да прави секс и следователно с удоволствие внася разговор като нежна алтернатива в проблемите на гърба. Но предупреждение се предлага, защото сега е ясно, че те са много противоположни на онези, чиито кръст болки за предотвратяване, много назад.

Също така на gofeminin:

Добри вибрации: 7 гениални трикове за още по-забавно с вашия sextoy