Визуално близо до глина и камък - влакнести циментови херпес зостер

Материалът цимент, заедно с подсилващи влакнести вложки, позволява частично измамно реално копие на шисти, например. Материалът, известен също под името Eternit, се произвежда с вредни азбестови влакна до 70-те години, които сега са забранени в цяла Европа.

Твърд материал с армировка от влакна

Влакнестите материали, върху които се нанася циментът, са направени от стъклени и въглеродни влакна в съвременни влакнести циментови херпес зостер. Това значително намали риска за здравето и херпес зостер може да се обработва без колебание.

  • Прочетете също - Разцепен камък с атрактивен екстериор - Шиферни плочки
  • Прочетете също - Шиндлите с покрив от шисти са дълготрайни
  • Прочетете още - Цените на битумни керемиди

Фиброциментовите херпес зостер са направени от форма на материал, който е по-лек от камък и по-тежък от пластмаса или битум. Негоримите херпес зостер имат високо ниво на топлоустойчивост и са нечувствителни към гниене и гниене.

Интересни факти за фиброцимента

Фиброциментът се използва като материал от около сто години и под формата на херпес зостер видът на покрива е подобен на този с шиферните керемиди.

  • Името Eternit се използва и за фиброциментови херпес зостер и е просто търговската марка на първите патентовани продукти.
  • При производството на фиброцимент се използва относително малко енергия, което осигурява добър баланс на въглеродния диоксид.
  • С влакнестоциментовите херпес зостер има три различни повърхностни текстури. Те са гладки, текстурирани или зърнени.
  • Стандартните цветове на херпес зостер са тъмно кафяво, сиво и тухлено червено, но кристално бели, тъмно сини и антрацит също се произвеждат чрез добавяне на пигменти.

Доставчик и цена

  • hoba строителни материали.com предлага четири квадратни влакнести циментови херпес зостер със странични размери осем инча и предварително пробити монтажни отвори.
  • eternit.de е наследник на оригиналния притежател на патент за фиброциментови херпес зостер и предлага почти всички форми на херпес зостер.
  • покрив-карле.de има фиброциментови херпес зостер със структурирани и гладки повърхности в пет и десет цвята в гамата си.

Цените на квадратен метър започват от около тридесет евро. Продуктите, предлагани на по-ниски цени, трябва да бъдат проверени за техния произход, тъй като неевропейските производители все още използват азбестови влакна днес.

Съвети и трикове Когато изхвърляте старите влакнести циментови херпес зостер, трябва да сте сигурни, че носите дихателна защита, за да не вдишвате предимно съществуващи азбестови влакна.