Orlando Bloom & Liv Tyler: Тайно ли сте няколко?

Точно сега той е отделял от Супермодел Миранда Кер, вече Орландо Блум твърди, че е нов до него. Избраният не е по-нисък от колегата Liv Tyler!

Какви новини! Орландо Блум се предполага, че се твърди, че действащ колега ли е лив Тайлър. Двамата, които бяха пред камерата за филма "Господ на пръстените" заедно пред камерата, трябваше да бъдат наблюдавани в Ню Йорк на церемонията по откриването на новата брошура, която чака Гогот t "Преди да се присъедините към партията в" Брайънт Парк Грил ". Един вътрешност казва на списанието "звезда": "Когато бяха зад затворени врати, те имат един с всеки друг Румнеалбърт, изглеждат дълбоко в очите и държат ръце."
Блум се разделя през октомври от бившата тайна на Виктория - модел Миранда Кер, с която той повдига двугодишния син Флин. От "Разплаща се пред красотата на брюнетката", актьорът трябва да се опита да запази новата си романтична тайна. "Миранда и Орландо не искат да провокират сцена от взаимно уважение с други хора."
Наскоро женският рояк мислеше, че винаги ще обича Кер, защото те са семейство. "Ние сме семейство и ние винаги ще се обичаме и винаги ще бъдем част в живота един на друг."
Междувременно, Supermodel миналия месец е казал връзка с дългогодишния си познат, австралийски милиардер Джеймс Пакер,. Опаковчик, отделен от жена си Ерика Бакстър преди три месеца.

Последните новини Liv Tyler Поздравления: Лив Тайлър носи втори син на света