над и навън! Тези 4 модни тенденции определено са вече

В или навън? Това е въпросът! Казваме ви за това коя тенденция споделя модните жени, пълни с това лято муцуната - за първото поне.

Първо: ние сме големи защитници на това просто да привлече това, което ви харесва. Независимо дали е тенденция или не. За съжаление, ние не считаме себе си последователно за това мото. Защото, ако превъртаме отегчен чрез Instagram вечер, ни направете най-новите снимки на любимите ни влиятелни отново любопитни. И така, най-накрая кликнете върху нея толкова дълго от различните профили, докато най-накрая знаем какво е сега "в" и какво е "out".
Вероятно е защото сме се виждали много бързо на много тенденции. Просто, защото ги виждате навсякъде в продължение на няколко месеца. Ето 4 части за тенденция, които се вписват в точно тази категория.

Чоракер

Те бяха навсякъде! Нищо чудно, че модният свят сега има достатъчно заглавие. Вместо това се връщаме към дълъг или няколко редове Вериги за ремаркер. Те не са много по-приятни за носене, но и вечни и могат да бъдат комбинирани гъвкави. Кой тази бижута е твърде скучна, която може да получи един от модерните вериги за битови вещи с географски форми.

???? • Носете сладък @sezane susie top sezane

Принос, разделен на Julie Sariñana (@sincerelyjules) на 25 март 2018 г. в 7:22 PDT

Допълнителни резюми

Да, също бяхме напълно изтекли изявленията на изявленията миналата година и не ни покрихме с няколко блузи и дрехи. И да, привличането на ххл ръкави изглеждаше много готино. Но наистина често не носихме частите. Те бяха твърде непрактични! Или ръкавите висяха в храната или примките, с които могат да се свържат, те непрекъснато. И обвързвайки сами, не можеш изобщо.
Нищо чудно, че междувременно влежките на изявленията надхвърлят зенита си. Вместо това, обожавайте сега 3/4 ръкави или обемни ръкави с маншети на лятната мода. Много всеки ден!

Палитра от свеж пролетта върху Gallmetsglam.COM - връзка в профилите ? Springstyle ootd stripes polkadots springcolors

Преглед, разделен на Julia Engel (GAL MEETS GLAM) (@Juliagengel) на 18 февруари 2018 в 8:27 PST

Неравни торби

Друга тенденция, където сме честно радваме, че вече не трябва да го виждаме. Речта е от обемисти толета. Те просто ни напомниха твърде много за балерините. Ако обичате приятелския поглед, вместо това можете да имате това лято Навиваща пола с фланене или вземете течаща пола с бутон Placket. Те имат решаващо предимство пред рафтовете на тюл, които правят много за нашата фигура.

Имам нещо за ивици и къдрици! Пазарувайте този поглед върху блога или тук ? // Liketk.it / 2rfeg liketkit @liketoknow.Това lkunder50 lacandlocks morninglavender ? от @jasonhuangco

Принос, разделен на Kim Le на дантела и ключалки (@lacandlocks) на 12 юни 2017 г. в 12:07 PDT

Петна

Заключение! Времето на пачовете е просто над и дънките и деним якета се появяват голи това лято. Късмет, защото вече не можехме да видим цветните петна. Ако сте прекалено скучни за дънките си, тогава ви препоръчваме поразителен колан. Peppen вашия поглед и оставате гъвкави при стила.

Стайлинг трикове: как вашите дрехи изглеждат по-скъпи, отколкото са

Вашият браузър не може да възпроизвежда този видеоклип.

Видео от Jutta Eliks