Папараци: живот по пътеката на звездите

Папараци Знание: Скандалът на звезда е най-добрият бизнес. Защо? Защото правим нормални хора, като облекчаваме фотографите слабостите на предполагаемо безупречни звезди, те самите трябва да бъдат перфектни. Ако дори звездите Дебел омар пияни през нощните клубове се хванат от факли или в наказание, тогава собствените слабости изглеждат по-малко драматични.
Професията на папараците е много противоречива
Толкова много за положителните страници на папараците. Едва работа но е толкова противоречиво, подобно на това. Папараците се крият хора и проникват в поверителността си - колкото по-безразсъдните, толкова по-успешни. Вашето оправдание е Милиони долари, които правят звездите и факта, че тези хора биха останали много нормални хора без папараците.
От конкретно осведоменост да мразиш звездите Преследвач, Той дори идва във физически конфликти. Но по пътя към славата, много звездички са инструктирани на гръмотевичната буря. И ако времето с Кариера Вече не се изпълнява, така че много звезда сам призоваха фотографите да се приведат в разговор в обществото.
Отдавна е около папараците Машини за пари Създаден: в Холивуд, скаутите се плащат за вас на ром около цял ден и докладвайте агенциите, когато изглежда знаменитост, банкрут и ресторантьорски работници заслужават допълнително Бакшиш, Ако съобщите за пристигането на видни гости.

Наемете няколко папараци!
В Америка можете дори да наемете досадни папараци като нездравица. На www.Celeb4aday.COM има избор между "A-list пакет" (Три натрапчиви фотографа за половин час, цена: 250 долара) "Megastar пакет" (Шест фотографи и бодигардове за два часа, цена: 1500 долара). Ако предпочитате да снимате сами, може да бъде на Папараци сафари Един ден съпътствай истински папараци на работата си в Холивуд и стреля с него заедно с него.

И какво казват самите звезди за своите обичани постоянни спътници?

  • Зак Ефрон: "Честно казано, не мога да понасям папараците. те са навсякъде. Наскоро, всъщност, един седеше в бин боклук и се опита да ме снима. лудост! Друг път беше един в задната част на движението. Те се придържат към умни, но не са."
  • Hayden Panettiere: "Не искам да се насочвам в главата си, защо работата на папараците все още е законно. В очите ми това е просто още една форма на дебнене."
  • Том Круз: "Ти караш над червените светофари, те проследяват и заплашват. Това се случва навсякъде по света и определено става по-лошо. Не можете да си представите как трябва да бъдете проследени от вас."
  • Мат Деймън: "Чувствам, че имам неизказана сделка с папараците:" Няма да направя нищо интересно за обществеността, когато обещавате да не ме преследвате."
  • Гуинет Полтроу: "Ако седя с дъщеря си в колата и ме правя нервен, правя това, което трябва да направя. Снимам вашите автомобили, аз отбелязвам лицензните плочи, всичко. Ако го направите отново, мога да отида в полицията."

  Когато звездите се бунтуват срещу папараците

  • Папарацът Тони Ечаваррия научил собственото си тяло, което е технически к.О. е, когато той в края на 2009 г. на летището на L.А. Майк Тазен исках да снимам. Докладван източник, папараците провокира боксьора, после Тайсън е взел лицето си и се опитва да разкъса камерата сама по себе си. Папараците дойдоха в болницата с нараняване на челото.
  • Джордж Клуни Съди Папараци, който трябва да се изкачи в къщата си в Италия на стената и твърди, че е снимал 13-годишно момиче, когато се движи в една от своите стаи за гости. "Ние съди две списания и фотограф", доклади за Clooney според интернет услугата TMZ. "В Италия фотографът е забранен да се изкачи на стената на къщата си и да вземе 13-годишно момиче в стаята си с телеобективния обектив. Бих казал, че попада в областта на поверителността."
  • Също така певци на Coldplay Крис Мартин някога е бил удобен срещу папарацо. Когато се страхуваше пред Болницата Синай в Ню Йорк, Крис го хвърли на земята и се опита да разкъса камерата си. Фотографът и музикантът се биха около камерата, докато Крис най-накрая се отказа и да ги върне в папараците.

  Най-известният папараци