картон за мебели?

За мебелната конструкция винаги сте експериментирали с наклонени материали. Картонът не е нов - през последните години, мебели, изработени от картон, но отново възстановяване. Научете повече за това в нашия пост.

Картон за мебелна конструкция

Картон и картон изглеждат твърде крехки на пръв поглед, за да направят наистина добри и трайни мебели от него. Това е заблуден.

  • Прочетете също - Изхвърлете картона в IKEA - как работи??
  • Прочетете също - ламиниран картон - как работи тази работа?
  • Също така четете - рафт от картон - е какво е това?

Капацитет

Той идва преди всичко по сгъване и върху геометрията, как е направена еластична мебел от картон. Така столът на дизайнера - прост картонен стол - има товароносимост повече от 1.Доказано е 000 кг. И едно легло от същия дизайнер спира да играе 20 души, стоящи на него.

издръжливост

Трябва да зададете въпроса по различен начин: колко дълго ще се използват мебелите средно? В повечето случаи полезният живот на мебел е доста под 10 години преди закупуването на нов. И съвременните дизайнерски мебели, направени от картон, поддържат този период от време. Въпреки че понякога става дума за леки благословии и няколко бръчки, но само повдига очарованието - това е нещо като "патина" на картонени мебели.

Екология

Картонена и картон като материали са доста техните екологични ползи. В сравнение с третираните и индустриално произведени, многослойна или боядисана дървесина (която след това не може да бъде просто изгаряна като биомаса) е картонена кутия със 100% рециклируемост, напълно сигурен, че много по-екологичен материал. Трябва просто да си мислиш сериозно за това.

оферта

Понастоящем са представени двама производители, особено на немскоговорящия пазар с няколко - но вече класически картон. Дизайнът се счита за забележим и изглежда доста високо качество.

И издръжливостта на тази картонена мебел "от пръчката" е в областта на обичайния полезен живот - или дори ясно за него. С дизайн на бар и в мебелите на Kurtl кашон, които получавате освен столове, столове и маси, легла, рафтове и сандъци от кашон.

Истинската конкуренция за установения пазар на мебели все още не е, но поне значително.

Съвети и трикове Ако искате да изградите вашите картонени мебели, първо трябва да се справите с физическите основи на строителството - в противен случай ще бъде трудно с издръжливостта. Или просто копирате това, което дизайнерите са декорират внимателно в години на работа.