Фиксирани цени за прозорци с капаци

Ако прозорецът трябва да бъде реновиран или нова сграда трябва да бъде оборудвана с прозорци, пълните пакети с вградени ролетни щори могат да бъдат най-добрият избор. Комбинацията е компактна и координирана и няма нужда от отнемащо време измерване и настройка.

Опростено измерване и изолация

Когато оборудвате сграда с нови прозорци, често възниква въпросът кой тип ролетни щори трябва да се инсталира. При сравняване на цената на различните видове ролетни щори, като закрепващи или закрепващи модели, трябва да се вземат предвид специфичните за сградата условия. При измерване не трябва да се покрива площ на прозореца и кутията на ролетите трябва да се интегрира възможно най-незабележимо.

  • Прочетете също - Цените на наклонените ролетни щори надхвърлят нормалните цени на ролетни щори
  • Прочетете също - По-добре да затъмнявате прозорците? Цената на преоборудването на ролетни щори
  • Прочетете още - Ролетни щори, монтирани отпред, носят сигурност за умерени цени

Често най-простото решение е закупуването на прозорци с вече настроени капаци. Комбинираният детайл трябва само да бъде адаптиран към размера на разкритието или нишата и може да се използва изцяло.

Производителите адаптират прозорците с вградени ролетни щори към необходимите изолационни свойства, така че да се избегнат ненужни топлинни загуби поради структурни ограничения. В много случаи комбинираните елементи изискват по-малко пространство и в зависимост от дизайна цените могат да бъдат значително по-ниски, отколкото ако са закупени отделно.

Варианти на модулна композиция

  • Пластмасова рамка с пластмасова ролетна щора
  • Пластмасова рамка с алуминиева рамка
  • Алуминиева рамка с алуминиева ролетна щора
  • Алуминиева рамка с пластмасови капаци
  • Ролетна щора с отделна ролетна щора против насекоми
  • Блок с ролетни щори с отделен предпазител за прашец
  • Ръчен или електрически затвор

Ето колко струват прозорците с вградени капаци

Модерните изолационни стъклени прозорци, които обикновено се монтират като закрепващи елементи на рамката на прозорците, започват от около 250 евро за квадратен прозорец със страничен размер от един метър. Стандартните размери прескачат 25 сантиметра от двата странични ръба и цената се увеличава с около сто евро за всеки скок по дължина.

По този начин можете да намалите разходите си

Можете да се възползвате от няколко програми за финансиране на ремонти или нови сгради. Kreditanstalt für Wiederaufbau (KfW) отпуска заеми с ниска лихва, инвестиционни субсидии и други субсидии. Предпоставката е кандидатстването преди ремонта или началото на строителството.

Съвети и трикове Съществува допълнителна възможност за спестяване чрез данъчната приспадане на разходите на майсторите, възникващи при монтиране на прозорците с ролетни щори. Съберете всички сметки и разписки.