Смущаващо: Никой не иска да купи сватбена рокля на Liliana Matthäus '!

Лилиана Матей иска да се отърве от старата си сватбена рокля с добра кауза. Единственият проблем е: никой не го иска!

Явно статутът й на знаменитост не е толкова висок, колкото си е мислила, защото никой не иска да купи сватбената рокля на Лилиана Матеус. Бившата съпруга на Лотар Матей искаше 500 евро за тоалета, който носеше на сватбата с бившия професионален футболист. За съжаление никой не се интересуваше от дизайнерската рокля.
На 1-ви. През януари 2009 г. двойката беше завързала възела в Лас Вегас, Лилиана беше видяна в рокля на бордо на борда. Двамата са разведени от февруари 2011 г. и 26-годишният модел искаше да се раздели със сватбената си рокля. Тя беше планирала да дари приходите от продажбата за добра кауза.
"Трябва да й продадем роклята за добра кауза, която тя не е обяснила подробно ", казва продавачка в блогърския базар от модния портал 'Stylight.com 'вестник ' Bild '. Никой не се интересуваше от дизайнерската рокля в продължение на шест часа, поради което продажбата най-накрая беше спряна.
Лилиана, която говори шест езика и от раздялата живее в Ню Йорк, се запознава с Матеус, когато тя все още е била в гимназията и по този начин предизвиква много отразявания в сплетни. След като спечели известност чрез техните високопоставени връзки, тя се опита да се утвърди по телевизията чрез предавания като 'Да танцуваме ', 'Перфектната вечеря на знаменитостите ' и 'Celebrity Shopping Queen '.
Наскоро обаче Лиляна се прослави чрез слабата си фигура, а не чрез телевизионни изяви: След като публикува свои снимки в интернет, на които се вижда много тънкото й тяло, слуховете за анорексия се разпространиха за младия модел. Лилиана коментира всичко в интервю за RTL: "Не съм анорексичка. Нося нормален размер."

Последните новини Лилиана Матю Не заради бляскавия живот: Лилиана Матеус модели за секс магазин!