неудобно, неудобно: тези екипи, направени в Кан за аларма за Grusel

Времето за времето, Star Bid: В Кан в момента открива 67. Филм фестивал вместо това. Звезди като Никол Кидман, Блейк Livby или Julian Moore представят не само последните си филми, но и красиви дрехи. Но не всяка звезда конституира избора на екипировка на професионален стилист, някои от себе си в килера - и по този начин силни!

Фестивалът в Кан определено е един от акцентите на европейския филм всяка година. Въпреки това, критиците все повече хвърлят организаторите, за да скрият най-новите развития на филмовото изкуство и да поставят конвенционалното кино. Също така по отношение на тоалети, много звезди отидоха повече на брой и се осмеляват едва ли експерименти. Какво не означава, че модерният скука е управляван на червения килим на кроса.

Последните новини Blake Liveby Blake livby: бебето не е тайна

Awescker на деня на отваряне беше Blake Liveby, който омагьосан в бяла роба с непрозрачни пайети и по-късно с грапевина рокля на премиерата на Gucci. Но не на последно място звездите, които по отношение на стилинните записи, предизвикаха стилик на червения килим. Voilà: Ние присъстваме ...
Свързаните в категорията: "неудобно облекло"

© Getty Images