неудобно замазка: Ръсел Кроу Twitter гола жена

Сега актьорът защитава: предполагам, че мобилният му телефон е бил хакнат! Трябва ли наистина да вярваме в това, господин Кроу?

Ръсел Кроу се извини за патенца в Twitter, за когото можеше да се окаже нищо. Той твърди, че мобилният му телефон е бил хакнат след офанзива, публикувана от неговата Twitter сметка.
В Twitter сметка на Нова Зеландия Холивудската звезда внезапно картината на гола жена е пусната с подробна гледка към пубисната коса на неизвестното, което напомня за "прическа", което се носят главно от православни евреи. Записът бързо изчезна и Кроу, който сега се засилва, за да се стреми към неуспешния си брак с Даниел Спенсър, побърза да обясни: "Не знам какво е това. Говорих с Дани, защото телефонът се превърне."
Междувременно медийните доклади имат, според ръководството на "Les Misérables" - звезди, че вероятно телефонът на победителя на Оскар ("Гладиатор") е хакнат.
Наскоро Кроу бе забелязана с бившата си съпруга Спенсър, който трябваше да бъде отделен от него през октомври, както и децата му Чарлз (8) и Тенисън (6) на обща вечеря.
Тъй като разделянето на Спенсър, с което Кроу е женен девет години, актьорът вече не трябва да води солидна връзка. През февруари обаче слуховете са направили скута, 49-годишният е бил по-близо с "разкъсан" - певица Натали Имбрулия, след като двамата се виждат заедно в Бевърли Хилс.

Последните новини russell crowe