Компютърни и клетки: Miley Cyrus plans sm рожден ден

"Секс подземието с клетки и камшици" се казва, че е сцената на Майли Сайръс t. Парти за рожден ден. Също не трябва да липсват лампи под формата на Писен.

Майли Сайръс би искал да види за рождения си ден "секс тъмница с клетки и камшици" и също може да бъде поздравен от бившия си Лиам Хемсуърт. Скандалската звезда ще бъде на 23. Ноември на година по-възрастните и плановете, за които се твърди, че са да извършат специалния крайъгълен камък с партия S & M, тъй като инсайдерите знаят да докладват. Дори бившият ви годеник Лиам Хемсуърт трябва да бъде в списъка за гости.

"Майли иска партията напълно луда; тя поставя всякакви хора", съобщава информатор за вестника "Слънцето". "Тя се занимаваше с партийния плановик и я помоли да създаде секс тъмница с клетки и камшици.Но не достатъчно, тъй като вътрешността знае. "Партийните лампи под формата на Писен и мъжките танцьори също са в плана", така че информатор.
Сега, когато сте се свързали с вашия бивш Лиам Хемсуърт - двамата приключиха връзката през септември след четири години - това също трябва да се намира под гостите на натоварената партита. "Тази Майли и Лиам говорят един с друг, че го е поканила на рождените си празници, тъй като тя има известно време над нея 21. Рожден ден говориха, тъй като те бяха заедно ", униформено вътрешен в разговор с" Холивудския живот ". - Така тя се надява и очаква, че той се появява."

Последните новини Майли Рей Сайръс Майли Сайръс: Това е причината за вашата вражда със Селена Гомес