перфектно оформен: тази непобедима добри помощници за красота се нуждаят от всяка булка!

Светещи очи, здравословен тен, Tautened Décolleté: с тези продукти за грижа и стайлинг, вие сте напълно оборудвани за вашия голям външен вид.

Се движи по-близо до големия ден? Има треска да-дума, която вече е напълно под контрол? Тогава е време да започнете мисията за красота, така че да лъчите не залагате в деня на сватбата ви. Стресът на нервната подготовка и безсънните нощи през последните седмици преди сватбата може да не минава без следа. Достатъчно причина, там противодейства! Следователно вашата мисия на булката е: поглезете тялото, лицето и душата с най-добрите активни съставки.

Поддържайте вида на кожата

© магазин за тяло

Особено при дълбоко разцепване, къса пола и с тънки ремъци на сватбената рокля, добре поддържана кожа е А и О за перфектния Браут. Най-добре, затова предотвратяване на сухи места, пъпки и размазване бръчки и обявяване на борбата. Така че работи, важно е да се погледне най-рано от главата до крак в булката. Пилинг, затягане, кремове и кожа от време на време лечението на поглезените моменти - това е мотото! Най-добре е да започнете дните преди сватбата с масово ръкавица, масажиране на богато масло в кожата след сушене. Така че сте закрепени мека за домашни любимци, лъчиста кожа.

Така работи с бюлетина

© NIVEA

Перфектният грим за булката на големия ден с Rouge, Lidstrich & Co. все още може да бъде толкова професионално съвпадащ с вашия тип и да се приложи: ако основата не е вярна, последното смилане винаги липсва. Следователно, поради това кожата на лицето е особено внимание към грижите, грижите и петиращите единици през седмиците преди сватбата! Те включват не само ексфолианти, които усъвършенстват порите, богатите маски за грижа за изглаждане на кожата на лицето, дори чувствителната кожа на устните сега трябва да бъде снабдена с допълнителна чиста грижа.
Малко преди сватбата е: сега вече не експериментирайте с нови продукти за грижа, но разчитайте на добре изпитани кремове и лосиони, накрая, алергичната реакция на кожата на козметично пълно бедствие ще дойде същото. На самия ден на сватбата кожата пред грим почиствайте внимателно. Крем за матиращ ден или грунд са идеални основи за грим за булката.

Най-добрите помощници за грим

© www.MyBestbrand.де

Направете своя собствена компенсация на булката? За талантливи грим художници абсолютно никакъв проблем, в края на краищата, знаете дори в най-доброто, с кои цветови нюанси и интензивност се чувства най-удобно. Само кратният въртящ момент за дишане изчезва, когато не отидете в ръцете на стилист.
Дали дискретно, благородно или екстравагантно - едно или другото трябва да има не трябва да липсва при всякакви булки. На първо място, на прах на лицето, най-накрая, акценти на сватбените снимки са нежелан уловител. Офежебен руж за равномерно лъчистостен тен, свирка на червило и един - разбира се - водоустойчива спирала не трябва да липсва.