перфектно време: това са 8-те най-добри моменти, които имат секс

Разбира се, трябва да имате секс, ако просто се чувствате така. И разбира се, няма идеалното време за секс. Или може би да? Е, с правилното време за секс можете да оптимизирате и да използвате за целите си.

Идеалното време за секс не е непременно след романтична вечер за двама, ако поискате датата на въпроса: "за вас или за мен?"Ясно се вписва, както и в момента, в който всичко, но все още има няколко специални дати, които трябва да инсталирате в секс календара си. Ето осем важни срещи, които не трябва да пропускате:

1. Ако сте безсънни

Вие лежите в леглото през нощта и преброявате овце, защото имате проблеми или винаги се събуждате през нощта? Тогава не го приемайте като лошо зло, но заклинайте нещо. Например, чрез събуждане на любимата си. Не можете да се събудите красиво събуждане и той безопасно ще прости на нощното отстъпление. И по пътя: оргазъм е най-добрата естествена сънна среда, която е там. Те са доказали британските изследвания.

2. Ако имате глад, защото правите диета

Сексът освободи любовния хормон окситоцин. В допълнение, сексът ви кара да искате повече секс, не можете да глад и затова открили най-сладката диетична мистерия някога за себе си. И, тъй като сексът действа срещу стреса, злият хормон на стрес кортизол не идва във влака. Кортизол поставя тялото в един вид аварийно състояние, което гарантира, че мастните клетки бързо осигуряват енергия за мускулите и че тялото изпълнява мастните си депозити. Стресът е просто дебел. Секс не.

3. Преди важна презентация

Проучванията показват, че сексът успокоява нервите, намалява кръвното налягане и намалява стреса. Перфектно, така че ако имате изпита или важно назначение на следващия ден. Преди да ядете в безсънна легло, можете също да преследвате и залежите, или?

4. На 14-ия ден във вашия цикъл

Проучване в крайна сметка установи, че женският клитор е особено възбуден и чувствителен в тази фаза на цикъла. Разбира се, около лед скока, тялото би желало да използва всеки шанс да прави секс. Тъй като той вече управлява такива оръжия.

5. Рано сутрин

Известно е, че сексът е чудесен. Все още сте леко късоглед и какво има по-красиво от началото на деня с любов? Във всеки случай настроението ви вероятно ще бъде бомба.

6. Когато се чувстваме малки и лоши

Сексът може да ни каже дали не сме сигурни и да прекъсваме главата ви за всичко възможно. Вие не сте били във фитнеса в продължение на седмици и се чувствате незабележими и малки? Дори в лоша фаза, сексът е малко тайно оръжие. Защото се чувствате комфортно с вас отново и забравяйте отрицателното поне краткосрочно. И да намерим удоволствие и изпълнение и да дадем своя любим човек, също така гарантира, че се чувстваме много по-добре наведнъж. Мислете винаги: трябва да се съсредоточим върху това, което правим добре, а не това, което правим добре.

7. След тренировката

Не само че се чувствате подходяща и секси след тренировка. Проучване на Университета в Тексас / Остин е открило, че женските гениталии са значително по-добри след 20-минутно обучение за велосипеди. В допълнение, тестостеронното огледало се увеличава, когато правите спорт. Това също е чисто за удоволствие и възбудимост.

8-ми. След лош ден

Ако денят беше толкова скромен, все още има нещо от всички стрес и злия. Много контакт с кожата, любов и желание със сигурност е най-добрата панацея срещу отмъстители. Просто завеса, дръвче се дръпна над главата и върви пътуването в интоксикацията на сетивата. Прави главата му свободна, толкова добра, колкото винаги. И дори ако любимата ви е отговорна за вашия гняв: сексът с гняв в стомаха също е блестящо нещо. Ключови думи: помирение в леглото.

Във видеото: най-добрите позиции за оргазма на жената

Вашият браузър не може да възпроизвежда този видеоклип.

Видео на редакцията

Още по-блестящи съвети:

Някога? Не трябва да пропускате този пол!
Още OOOOOH! Това са 20-те най-добри секст за жените
Добри вибрации! 7 брилянтни трикове за още по-забавно с вашия sextoy