Намерете павета в червено

Докато бетонните блокове са просто оцветени, естественият цвят на паветата е червен поради естествения компонент глина. При естествените камъни цветът зависи от местоположението и текстурата.

Класически клинкер цвят

Много добре познат е тротоарният клинкер, който е особено разпространен в Северна Германия и има светло до тъмночервено оцветяване. Има бели и червени тонове на изгаряне, които определят интензивността на цветовете в зависимост от съотношението на сместа. Теракота принадлежи към това семейство и се различава по това, че повърхността не е остъклена.

  • Прочетете също - Съвети за гранитни тротоарни плочи
  • Прочетете също - Купете павета в антрацит
  • Прочетете също - Купете павета от Полша

Цветът и произходът са неразделни

При естествените камъни съставът и вътрешната структура определят цвета. Гранитът се състои от много зърна и пространственото им разпределение определя структурата. Подобно е положението и с гнайса и порфира. Високото съдържание на калиев полев шпат, кварц или желязна руда причинява червен цвят. Има такива мини

профилирана пръчка.то

счупват само павета в червен цвят. Добър преглед на 177 вида червен мрамор и червен гранит можете да намерите на

гранит.де

под елемента от менюто избор на естествен камък под червен естествен камък. Ако търсите червени естествени камъни от Германия във функцията за търсене, ще ви бъдат показани 18 места, където се добива естествен камък, съдържащ червено или червено оцветяване.

Червеното е по-скъпо от сивото

Цените на материалите за червен гранит обикновено започват от около една четвърт над сивите цветни павета и могат да бъдат до една трета по-високи. В случай на естествени павета със съдържание на железен оксид, трябва да попитате за възможния ефект на ръжда. Съдържанието на желязо може да причини тъмнокафяво обезцветяване с течение на времето от червено изглеждащата текстура и да промени цялостния цвят на скалата. Ще намерите интересни предложения за червени павета от следните доставчици:

  • гранит настилка естествен камък.де Пример: шведски тъмночервен гранит за 203 евро / тон
  • директен вносител на естествени камъни.де Пример: шведски тъмночервен гранит за 234 евро / тон
  • steinmeister24.де Пример: Mandana Platinos червено / лилаво за 345 евро / тон
  • градинарство от естествен камък.де Пример: Червено-кафяв порфир, попитайте за наличност и цена