винт пост - колко дълбоко?

Колко дълбоко трябва да се изгради пост? Това е въпрос, който предлага някои различни отговори. Ако искате да знаете колко дълбоко трябва да зададете конкретни публикации, можете да прочетете това в книжката по-долу.

Различни проекти с публикации за настройка в бетон

Че има няколко отговора колко дълбоки публикации трябва да бъдат изградени, просто защото има напълно различни строителни проекти. Типични примери ще бъдат:

  • Също така четете - бетон един полюс - това е как работи
  • Прочетете също - закрепете пост - така
  • Също така прочетете - за ловец ограда прикрепете публикациите
  • Пост за ограда
  • Пост за градински стени
  • Пост за покриви или навес на тераса

Не винаги пост трябва да бъде вграден

Тук вече е да се определи, че не навсякъде и винаги самите длъжности са по себе си. Как да прикачите пост, можете да прочетете подробно тук. Като правило, трябва да зададете публикации.

Това са метални компоненти, в които се поставя длъжност и след това се завинтва. Тези учебни обувки са достъпни за завиване, залепване и настройка. Тези котвени обувки се прилагат към полюсите от неръждаема стомана, така че да няма пряк контакт с водата да се появи и под основния център. Колко дълбоко на свой ред се изграждат котвите за пост, зависи от тяхното изпълнение. Изпълнението зависи от очакваната поддръжка и натоварвания на вятъра.

Колко дълбоко е различен пост в субстратния бетон?

Това, което въпреки това ни води до въпроса колко дълбоко е да бъде вграден пост от бетон. Защото тук също е проблемът. По-конкретно, става дума за дълбочината на замръзване. Но сега е така, че те не трябва непременно да бъдат конкретизиращи до границата на замръзване.

Чакъл или чакъл като дренаж под пощата

Можете да създадете дренажен слой под публикацията. Изисква се все пак. Този слой се състои от чакъл или чакъл. Зърно 16/32 mm трябва да бъде достатъчно. Този чакъл слой е максимално компресиран с вибрираща плоча (419,00 € в Amazon *). Но тъй като е чакъл, винаги спира. Точно за тези метра, защото тук водата може да работи много добре.

В този контекст е важно също да се разбере защо трябва да се изгради дълбочини без замръзване. Основният проблем е, че водата може да събере под бетонна длъжност или основа, тъй като почвата е особено силно уплътнена с по-голямото тегло. Това затруднява водата да се просмуква.

Замръзнала вода към лед, тя се разширява. Ако водата вече е директно под подчертаната публикация, защото тя не може да се движи поради силна компресия на почвата (и не се разширява), тя избутва и вдига основата. Но сега вече споменатото изтичане слой под бетонната публикация, водата може бързо да се промъкне.

Щетите от замръзване са почти изключени. Друга опасност е само водата, която прониква в бетона, която може да взриви това при замръзване. Но това засяга коефициента на качество и смесване на бетона, както и други фактори.

Дълбочина на замръзване, начална дълбочина и дълбочина за този бетон

Трябва да се отбележи, че крайната дълбочина на фондацията не е задължително да бъде свързана с дълбочината на конкретната публикация. Отдолу може да се приложи дренажен слой, който се простира до границата на замръзване. Средно това би било 0,80 м в тази страна, но може да се случи регионално, но замръзва до 1,20 м дълбоко.

Това изисква въпросът колко високо, защото чакълът трябва да бъде и колко дълбоко трябва да бъде длъжността. Този въпрос обаче не може да се отговори с фиксирана ставка. Тя зависи силно от това колко трудно е постът и кои товари трябва да носят.

Дори и с стена или ограда, натоварванията могат да бъдат високи, когато е, например, вратата, която трябва да носи портата. Са монтирани на полюсите или други подобни, все още има сняг и вятърни натоварвания. Този отговор трябва да ви отговори на структурен инженер, така че да не може да се стигне до непредсказуеми щети или дори опасности.

Съвети и трикове на длъжности твърде особено тежки строителни проекти също могат да играят свойствата на почвата буквално подкрепяща роля. Следователно има смисъл, когато присъства проекти с високи полезници. За по-малки строителни проекти, към които те искат конкретни пост, това не се изисква, разбира се.