Pietro Lombardi в секс Беседа: той отговаря на емисиите на фен

Pietro Lombardi е отворен в Instagram като никога! Той отговаря на интимните въпроси за своя сексуален живот и дава цената на пикантните детайли.

Вашият браузър не може да възпроизвежда този видеоклип.

Видео от Esther Pistorius

Pietro Lombardi (28) е няколко седмици с влиянието на Laura Maria (24). Преди това певецът държеше любовта си много. Рядко той е дал нещо от срещата си или дори цената на сексуалния живот. Досега! Тъй като той отговаря сега в контекста на новината на въпросника в Instagram Slippery въпроси относно темата за пола.
Четене Съвет: Всичко от: Пиетро Ломбарди и Лора Мария са разделени

Последните новини Pietro Lombardi Pietro Lombardi има нов?! Тази телевизионна блондинка трябваше да завладее сърцето си

"Мека или действие в леглото?"

Пиетро обявява новината на въпросника в историята на Instagram с думите: "Честни отговори от Ломби, също неприятни въпроси. Няма проблем."
Разбира се, потребителите не можаха да кажат това два пъти и отговориха на бившия Джарър на DSDS какви неща притежават. Тя не взе листа пред устата си. "Мека или действие в леглото?", иска да знае фен на Пиетро.
"Тогава ми казвам, че можеш да ме попиташ какво искаш, 90% е за секс. Аз наистина те оцених погрешно. Но обратно към въпроса. Мисля, че вагонът на станцията го прави. Меки и екшън. И тогава е добро, 28-годишният разкрива.