Pippa Middleton: Тя се ангажира тайно?

Те са само шест месеца заедно, но Pippa Middleton иска да се ожени за своя приятел Нико Джаксън скоро. Това ще бъде приказна сватба, както с Уилям и Кейт?

След като сестрата Кейт с нейната сватба стана херцогиня на Кеймбридж и преди няколко седмици донесе принц с британския тронския последовател Уилям, една приказка вече трябва да започне за Pippa Middleton.
Преди Traualtar, 29-годишният ще се появи с очарователния бордокер Джаксън, където можеше да бъде "не по-безопасен", като приятел на красивата противоположна народ. - Пипа го намери толкова голяма, за да види как Кейт се оженил, а сега тя е настроена с сватбата на съня. Те се вписват толкова добре, а техните семейства излизат добре. Всеки с нетърпение очакваме Пипа."
Очевидно е, че добрата новина официално след 30. Рожден ден е обявен, Пипа следващия петък, 6. Септември, празнува. Те биха се ангажирали в Уимбълдън малко след тенисската компания, че до 6. Юни в Лондон се състоя.
Ако тогава сестрата Кейт като Пипа ще се случи и като шаферка на сватбата си, между другото, все още не е фиксиран. "Това остава да чакаме", обяснява близката. В момента не трябва да се прави прекалено много вятър около спекулациите. С обявяването искате да изчакате малко, за да намерите Кейт при сегашното си бебе късмет - имате покълване Джордж на 22. Юли - да не открадвате шоуто.
С Джаксън Пипа трябваше да бъде заедно за около шест месеца. Не много време да се опознаем, но за Pippa изглежда достатъчно.

Последните новини Kate Middleton изненада! Мини принц Джордж е най-влиятелният лондон