пица на плюнка: така че давате класика хладен обрат!

Пица на шиш изглежда поне толкова добре, колкото вкуса и има неща за партито храна на годината! Сложихме три прости рецепти за вас.

Светът не е парче - защо пицата ще бъде една? Има много форми, които италианското тесто класически може да приеме. Например, както сплетен Пица чанта, като Spiral Пицарски охлюв или като Пицарски с дупка в средата, където можете да поставите потапяне.

Предимства на пицата на шишчето

Особено бързо и лесно пица успява на шишчето. Защо? Вие дори не смесвате сос за пица и иначе се нуждаете от значително по-малко съставки, тъй като покритието като такова е в по-голямата си част. Работното натоварване също е значително по-ниско. Вместо дълъг и широк лист от лист и да разпределят тестото за пица, тя обгръща тази къса ръка или метални шишчета. В пещта и направено!

Освен това пица има тези предимства:

 • Голяма промяна в класическата пица
 • Благодарение на компактната форма на прът, която ядете автоматично
 • Пръстчетата, но благодаря, ръцете остават чисти, докато ядат
 • По-евтино (необходими са по-малко съставки)
 • Удобно да се подготви като парти за храна (защото не е необходим сос)
 • като Доплащане за печене. T или подходящ за уютен огън
 • Децата също се радват на подготовката

Бакшиш: С пицарите, няма значение дали сте Прави тестото за пица или бързо богато риболовно тесто от охлаждащия рафт.

Пица на плюнка срещу StockBrot

Кой в тестото веднага Стик хляб мисли, че не е толкова погрешно. Защото основно пицата на шипата не е нищо друго освен пимбъл удар. Докато няколко средиземноморски билки се губят в тестото за пръчки за нещо, което италиански чувства, тестото се променя с пицата с цели домати, маслини, босилечни листа или саламски колела. За допълнителната част от удоволствието, разпръснатото сирене, Z.Б. Гауда или Пармезан.

Бакшиш: Bepinelt си пица на плюнка, преди да печеш щедро с маслиново масло - това прави пицарските пръчки добре сочни. Алтернативно, можете също да използвате песто или билково масло.

Рецепти за пица на шишчето

За покриване, можете да направите квази до всичко, което искате. Предположи, че е по-голям от диаметъра на вашите пръчки. Малкият бекон кубчета като Alsore Flame Cake е за съжаление. В допълнение, можете да оставите вашето въображение свободно бягане и вашата пица на шиш след вкуса или. Подгответе се за вкуса на вашите гости.
Бакшиш: Запитване предварително с посещението си на алергии или непоносимост в храната и поемайте вегетариански или вегарни хранително.
За вдъхновение идват тук три бързи рецепти с купена пица тесто.

1. Пица на шиш със салами и маслини

Имате нужда от тези съставки:
За 8 пицарски шишчета

 • 400 г сглобяеми тесто за пица
 • 16 филийки салам
 • 16 маслини (без камък)
 • 2 скилидки чесън
 • 1 1/2 TL сол
 • 2 супена лъжица пица куба (риган, мащерка и др.Да се)
 • 60 мл зехтин
 • 50 г разпръснато сирене
 • на волята на пица, за да служи

Разни:

 • 8 дървени или метални шишчета (тук в Amazon)
 • Backpinsel (изработен от силикон, тук в Amazon)

Така се получава подготовката:
1. Загрява фурната при 200 градуса отгоре / долната топлина (180 градуса на нивото на пица, ако вашата печка има тази настройка) и поставя тава за печене с хартия за печене. Ако се използват дървени шишчета, трябва да го поставите в студена вода за около половин час.
2. Резените салам работят два пъти за цвете и ги вкара в средата с вашия плюнка. Ако саламите се променят с маслините. Имате нужда от 2 филийки за салам и 2 маслини на изкривяване. Има разстояние от 2-3 cm.
3. Разрязва тестото от широката страна в 8 равни нишки. Горният край на всяко тесто се слива и след това вертикално тестото да плюе, салам и маслини.
4. В купа се смесвате от зехтин, сол, билки и чесън марината за пица на плюнка. Задава пицаните пръчки рамо до рамо на листа за печене и ги подбужда с маслената смес.
5. Напълно разпръснете сиренето над пицарските шишчета и печете това във фурната 12-15 минути до златиста кафява. Който харесва, може да пица сос или един Домашно потапяне проход.

2. Вегетариански пицарски шишчета с пипер и домати

За вегарианския вариант просто заменяте шунката. Много вкусно е, например, комбинацията от тесни парчета парчета и малки коктейл домати. Можете да седнете в цялото.
Други вегетариански пицарски стик Combi са, например, доматен босилек или доматено и барбекю сирене.

3. Пица Хавай пръчки с ананас и шунка

Екзотиката е вашата пица на шиш, когато те комбинирате като пица Хавай с ананас и шунка. Ако се предполага, че е особено бързо, просто вземете перфориран ананас от калай. Готвенето на шунка се сгъва като салам в горната рецепта няколко пъти и след това я захранва в средата на.

Разбира се, че не сте ограничени до една или две суспензионни съставки. Погледнете в хладилника, който все още имате върху плодове или зеленчуци и подстете персонализирана пица на плюнка. Това позволява остава бързо и лесно да се използва!