Планиращ процес: Pharrell Williams & Robin Thickke трябва да плащат милиони

Певицата и производителят на парче "размазани линии" са осъдени на плащане от около седем милиона евро.

Робин Тикк и Фарел Уилямс са осъдени на плащане от 6,9 милиона евро поради нарушение на авторските права на плащане на. Камъкът на тласък беше сгъстяване на песента "замъглени линии", която е произведена от Уилямс и през 2013 г. за дванадесет седмици на 1 на "билборд" - графики. Тази музика е подобна на класиката на класиката "трябва да се откаже от Марвин Гай, който пееше това през 1977 година.

През 2013 г. потомците на певицата вече бяха съдени на Тике, но сега е стигнало до съдебно решение, което не е добре прието за музиканта. Журито беше, че всъщност е копие, това е нарушение на авторските права, като цитати на TMZ. Говорителят на Фарел Уилямс не можеше да разбере това, като обяви, че това парче "е създадено от сърцето му, помисли си и душата му и не е било взето от никой друг."Сега си мислите за възможностите, които можете да направите и дори да вземете ревизия.

Последните новини Pharrell Williams На нови брегове: Фарел Уилямс вече пуска детски книги

Въпреки това, Уилямс в момента се занимава с това, освен да се тревожи за това, защото в момента е трудно. Наскоро обяви, че американецът ще публикува няколко детски книги. Първата от тези четири публикации, за които той ще бъде отговорен, се основава на успешния му единствен "щастлив", който излезе през 2013 г. Издателят на бъдещи проекти е книги за млад читател t.

Обявената е разпространение на четвърт милион копия за първия проект, който трябва да се състои от многобройни снимки на деца от цял ​​свят, които това означава, че за тях да бъдат "щастливи". Книгата трябва да бъде на 22. Септември, публикувано в САЩ.