Почитайте от лъва": каква е маската?

Вие сте незаменими в истински ден на красотата: маски за лице или пилинги за тяло. Въпреки това, има част част, която също ще обича да забравя за рутинната красота: задника! С поход има първите маски за PO на пазара.

Маски за лице, маски за крака, ръчни маски - всички тези продукти за красота вече са редовни в нашия шкаф за баня и с радост използваните тоалетни принадлежности. Но дали някога сте мислили, че имате нужда от грижа за вашите?
Особено през лятото на метеорологията на бикини искаме най-накрая да се върнем в най-добрата светлина. Тези, които се борят с вдлъбнатини, пъпки или сухи места на задника, могат да се третират с тях със специална маска.
Pobeau е направил да се използва, че едва ли има продукти за грижа за задника и създаване на козметична серия около популярната част на тялото. Казваме ви какво са маските.

Какво е похото "пещерата на лъва"?

Pobeau е изобретение на д-р. Санди Глюкщайн и идва от Мюнхен. Продуктът е козметична маска за недостатъка, направена в Германия. Д-р има ориентиран. Glückstein в корейска концепция.
Четене Съвет: Душ болт от лъва ": какво е шампоан?
По-конкретно, това са хидроеслойни маски, които действат като серум. Предлага се в пет различни версии. Така че маските трябва да поддържат задника на различни проблеми. Те работят срещу пъпки или притеснения за влага. В допълнение, Почитате предлага маски срещу целулита, за да се облекчи или за ефект на натиск.
Определено плюс: Маските са вегетариански. Те не съдържат животински продукти и не са тествани върху животни. В допълнение, продуктите излизат без химични или релитни съставки и се приготвят чисто от растителни и натурални съставки.

Кои маски са там и какво можете?

Магическа антицелулитна и тонизираща маска
"Магията антицелулитна" маска (тук в Amazon) * твърди, че противоречи на оранжевата кожа и стяга задника. Чрез съставки като кофеин, той трябва да поддържа съединителната тъкан и да се увери, че кожата става по-твърда и изгарянето на мазнините се увеличава.
Също така прочетете: Гити от "лъвската пещера": колко добър е лакът за нокти?
Интензивна хидратираща и хидратираща маска
"Интензивното хидратиращо" (тук в Amazon) * маската трябва да подобри картината на кожата и да задава задника с достатъчно влага. Чрез облекло или седене на задника се претендира всеки ден и е щастлив за грижата като лицето. Съставките (като алое вера) осигуряват екстрапозиция на влага и приятно охлаждане.
Четене Съвет: Това се случва с вашия задник, когато седнете по цял ден

Погледнете този пост в Instagram

Принос, разделен на Почитай (@PO.Beau) на 13 август, 2020 в 11:13 PDT

Окачване и бърза маска
Също така "контурката на плячката" (тук в Amazon) * поддържа нашата недостамана и трябва да я оформят и стегнат. Тя трябва да помогне да оформи задницата, без да се налага да се натоварва. Чрез енергийното лекарство дуо, направено от изглаждане на екстракт от планктон и витамин С, метаболизмът на клетките е развълнуван и се грижи за гладка кожа. Маската обещава хрупкав задник.
Задни пъпки и пречиствателна маска
Това е табу тема, но, разбира се, задника не винаги е свободен от пъпки. Ето защо, Почитайте маски, които разкрасяват кожата на поз и елиминират пъпките. "Butt Pimples" маска (тук в Amazon) * отстранен от салициловата киселина и плодовете мъртви кожни шушулки и намалява пъпките. Кожата се поддържа дълбоко ефективни и порите са рафинирани. В допълнение, маската трябва да работи противовъзпалително.
Избелване и подхранване на интимна маска
"Избелването" маска (тук в Amazon) * трябва да намали обезцветяването на кожата и тъмните места чрез витамин В3. Маската е предназначена да облекчи аналната зона, като същевременно се поддържа, за да създаде красива картина на кожата и, например, правят пигментните пластири по-бледи. Според производителя тя гарантира, че меланинът се разгражда, което причинява тъмнина на кожата. Маската е подходяща и за подмишниците, ръцете, гърдите, коленете или лактите.

Как да обърна Почитате "пещерата на лъва"?

Без значение кой от петте маски да ви избере, приложението винаги работи по същия начин: предварително, най-високата стойност за хладка вода трябва да се почисти. Маската е щедра и разпределена еднакво и за двата бутона. Цялото нещо трябва да действа за 10-15 минути. Погледнете по време на експозицията, че вашата ПО не влиза в контакт с облекла или мебели. Най-добре е да ви поставите на стомаха и да търсите, например, серия или да прочетете книга.
След края на времето на експозиция просто отстранявате излишната маска с козметична кърпа или с хладка вода.

Колко е похото и къде мога да го купя?

Всичките пет маски имат една и съща цена. Който е 14.90 евро. Pobeau е на разположение например за онлайн магазина на производителя, но и на Amazon можете да пазарувате маските.*

Д-р. Glückstein е открил пазарна разлика и е разработил продукт, който все още не съществува: първата козметична маска в Германия за ПО. Дали основател може да преговаря с сделка с лъв с "пещерата на лъва", виждаме на 14-ти. Септември в 20:15 на Вокс.