pommes с nutella: тъмни до тази нова хранителна тенденция?

Най-новите иновации по отношение на храната идва от Австралия.

Да бъдат вашите любители на наклонени хранителни комбинации или иновативни тенденции в храните? Например, празнувате огромни млечни шейкове с торти и понички отгоре или кафе, сервирани в ледена вафла? Тогава имаме точно сега за вас!

Ресторант в Сидни на име "Маслото" вече е снабдил следващата новост в трапезарията: "Nutella reies" - толкова пържени картофи. Местата предлага пържени картофи с крем за лешник и фрагментирани лешници за ограничено време.

Специално предупреждение! Nutella и смачкани пържени картофи за месец май във връзка с нашия @subtypestore x @ButterShop сътрудничество! Благодаря за S / O @urbanlistyd! Магазин нашия кокал чрез връзка в органична!

Принос, разделен на масло (@ Nuttersydney) на 11. Май 2017 в 0:05

Комбинацията звучи донякъде да се използва за първия момент. Но: картофите са страхотни, Nutella е страхотно - какво трябва да се обърка? Който обича да се смесва сладко и солено, което определено ще има своето ярко удоволствие от тази закуска.

Принос, разделен на Roanna Jayasinghe (@roannajay) на 11. Май 2017 в 22:43

Разбира се, създаването вече е усърдно в Instagram на кръга. Сигурни сме, че няма да отнеме много време на Фъртове на Нунела като нова тенденция по целия свят. Тогава можем да ги ползваме тук в Германия. Дотогава - лесно да се имитира у дома с пещни картофи!