Изхвърляйте порцелан: Как ще го получите??

Имате стар порцелан и бихте искали да се разпореждате професионално? Идва ли в стъклените контейнери или в остатъчните отпадъци и е порцелан дори за специални отпадъци? Ние изясняваме как да се разпореждаме на вашия порцелан професионално.

В който боклук бин идва порцелан?

Порцеланът не принадлежи на стъклените съдове. Порцеланът има друга температура на топене като стъкло и следователно не е в стъкленото пълнене. Са порцелан или керамични части в отпадъчното стъкло, това може да се случи по време на рециклирането на стъклото до грозни включвания, защото порцеланът не се топи правилно.
Порцеланът е остатъчен разстояния и принадлежи към остатъчния кош за отпадъци.

 • Също така четете - стикери за порцелан
 • Също така прочетете - свойствата на порцелан
 • Също така прочетете - Порцеланови плочки: Ползи

Клиенти на порцелан

Ако порцеланът все още е добре, можете да го дадете благотворителен клуб или дори да продавате на eBay или на бълха пазар. Продължиш да използваш винаги е по-добър от изхвърлянето.

Порцеланът се разби на половата вечер

Дори ако не намерите клиент за стария си порцелан, не е нужно да го изхвърляте веднага. Може би ще бъдете поканени на полен вечер в близко бъдеще и тогава имате нужда от стар порцелан, за да го направите спретнато. Затова го съхранявайте за известно време.

Използвайте порцеланови парчета

От порцеланови парчета можете да направите красиви мозайки или рамки за картини. Тъй като порцеланът е много твърд и устойчив, той е дори подходящ за мозайки на пода. Важно е тя да лежи върху твърда повърхност и не съществуват въздушни включвания, в противен случай парчетата се счупят. Счупеният порцелан може да се използва за проектиране на много различни неща: той е подходящ не само за декорация на картинни рамки, но и за проектиране на саксии, фигури, изработени от глина или керамика, стени, мивки, огледала и много други. Каквото искате да украсите, по-долу ще намерите ръководство за това как да фиксирате счупения порцелан и да използвате декоративни.

Стъпка по стъпка инструкции за рамка, изработена от счупен порцелан

 • Счупен порцелан
 • Лепило за плочки
 • Fugue Mass (6.19 € в Amazon *)
 • Ацетик
 • Spatula
 • Стари кърпи
 • чук
 • Вероятно. молив

1. Сортирайте и пригответе счупения порцелан

Ако искате да поставите мотив от парчетата, трябва първо да сортирате порцелана за цвят и евентуално по размер. Ако някои парчета са твърде големи, можете да ги смачкате с чук. Ако искате да поставите сложен мотив, трябва да представите очертанията на обекта, за да бъдат украсени с молив.

2. Лепило

С лепило за плочки сега лепило отделните порцеланови парчета на вашия обект, за да украсите. Ако парчетата са много малки, можете да вземете и пинзет, за да помогнете. Уверете се, че боядисаната страница винаги посочва навън!

3. Особеност

След това съответно разбъркайте инструкциите и се нанасяйте с шпатула и / или кърпа до залепения порцелан. И накрая, с кърпа, четка всичко добре гладко и чисти фуги и порцеланови парчета с оцет. Направено е нейната мозайка.

Съвети и трикове огледалото, украсено със счупен порцелан, Piggy Bank или рамка на картината също е чудесен подарък за порцеланова сватба.