Преглед на цените за тревни павета

Класическият сив бетонен паве за трева, по който може да се кара, е с размери шестдесет на четиридесет сантиметра и струва по-малко от две евро. Предлагат се и други цветове и форми на цени до пет евро за камък.

Това струва стандартната форма

Класическите тревни павета с осем дупки се предлагат като стандартен продукт във всеки магазин за железария и всяка търговия със строителни материали. В Hornbach, Obi, Hellweg, Praktiker, Toom Baumarkt или Bauhaus те се продават средно за 1,50 евро на брой, което съответства на около 6,25 евро на квадратен метър. За по-големи количества покупки, обикновено от петдесет тревни павета, има отстъпка между пет и двадесет процента и по-често тревните павета също са част от особено намаления промоционален продукт. Затова си струва цялостно сравнение на цените и колкото по-рано започнете, толкова по-голям е шансът да получите страхотна цена. Също така е важно да разгледате аксесоари като запълващи камъни, разтвори за запечатване на камъни, добавки против замръзване, павета и плевелни постелки за основата. Въпреки че трябва да закупите всички камъни за пълнене, от които може да се нуждаете, от същия източник, от който купувате и павета за тревни площи, купуването на аксесоари и инструменти другаде на по-ниски цени може да струва да посетите различни търговски обекти.

  • Прочетете също - цени и помощни средства за вземане на решения за мрежи за тревни площи
  • Прочетете също - Източници на доставка за употребявани павета
  • Прочетете още - Тежести за тревни павета

Сили и форми за специални изисквания

Тревните павета в класически размери се предлагат в допълнение към стандартната дебелина от осем милиметра, както и дебелина от десет и дванадесет сантиметра. Тревните павета с дебелина десет сантиметра понякога могат да бъдат прехвърляни от превозни средства и цената на дебелина на стъпка се увеличава с около десет процента. Трябва да отбележите, че тези по-големи силни страни не винаги са налични в магазините за железария и магазините за строителни материали. Уебсайтовете на бетонни заводи като betonwerk-pallmann също се използват като алтернативни референтни места.de, beton-pfenning.de или heuchert-betonwaren.de като възможности за проучване и пазаруване. В допълнение към стандартния цвят на бетона сиво, много бетонни заводи предлагат и червени, кафяви или черни павета, които са с около двадесет процента по-висока цена. Правоъгълните или квадратните павета също могат да образуват решетка за тревата благодарение на големите си пролуки и широки фуги. Те позволяват по-голямо разнообразие от дизайни, но са по-малко стабилни и могат да бъдат подчертани само по-малко. Специални форми като заоблени или сводести тревни павета могат да струват до пет евро на квадратен метър.