евтино и лесно да се монтира: пластмасова канавка

Най-евтините улуци са направени от пластмаса и са гъвкави. Въпреки това, те имат по-кратък живот като улуци на метал и има стрес кабели по отношение на записа на обема на водата. Специално за по-малки покриви и дренажни повърхности като балкони и градински къщи, те са подходящи.

Характеристики и фитнес

Производител на пластмасови улуци е свързан главно с устойчивостта на корозия на техните продукти за метални канали. Също така издръжливостта на съвременните пластмаси, размерът на размерите и устойчивостта на времето като прост редактиране са изложени.

  • Също така четете - евтино и в градината незабележимо: канавката, изработена от кафява пластмаса
  • Също така прочетете - за пластмаса А задължително и за метал може: Gutter лепило
  • Също така прочетете - пластмасова канавка е евтината алтернатива

Е правилно, че съвременните пластмаси са много издръжливи и устойчиви, но във всеки случай те трябва да приемат, че пластмасовите улуци са по-ниски от металните изделия при стабилност, устойчивост и експлоатационен живот.

Докато металните улуци са предназначени за цял живот на твърде четиридесет години, продължителността на живота в пластмасовите изделия е от пет до десет години, което често се отразява в гаранцията и гаранционните условия на доставчика.

Ограничена трайност и стабилност

За по-малки строителни проекти или сгради или приспособления като балкони или градински къщи, пластмасовите улуци са особено добри, като добра грижа и управляемия товар поради метеорологичните условия или валежите могат да увеличат живота.

Ако улуците, изработени от пластмаса, са монтирани на големи и силно достъпни покриви на единични или многофамилни къщи, често се прикрепят допълнителни крепежни елементи, най-вече от метал, често трябва да бъдат прикрепени за стабилност.

Повечето производители и доставчици на пластмасови улуци, специализирани в продукти за градински навеси, павилиони и балкони. Улуците често се предлагат като комплекти с тръпки, поточни дюзи и други аксесоари и са на цена далеч под улуците и металните аксесоари.

Цена за комплект или на метър

Пластмасовите улуци се предлагат частично за няколко евро на метър. Повечето доставчици водят своите продукти в стандартните цветове, черно, бяло и антрацит.

  • Специалистът на канавката.De предлага пълни комплекти за различни форми на покриви в градински къщи между 29.99 и 249,99 евро за определен комплект.
  • В Bausp.De са налични полукръгла улуци в сиво за около седем евро на метър.
  • В строителни материали на Hoba.Ще бъде предложена полукръгла PVC улуци между около 15 и почти двадесет евро на тройна част.
Съвети и трикове Пластмасовите улуци обикновено се запушават и запечатват само с пластмасово лепило, което е много по-лесно за подобряване на дома от пояснения на елементите на канала.