Принц Филип († 99): Палас споделя сладката снимка с големите внуци

Принц Филип е на 9-ти. Април 2021 умира на 99 години. Сега, в официалната си сметка в Instagram, дворецът споделя досега непозната картина на кралица Елизабет, принц Филип и нейните оригинални внуци.

На 9-ти. Април стигна до нас тъжната новина, която принц Филип, съпругът на кралицата, починал на 99 години. Той трябва в събота, 17. Април ще бъде погребан в кръга от най-близкото семейство.
Да не би и: Сбогом до принц Филип († 99): Така е изтекъл погребението
Британският дворец сега се разкрива в спомени за официалния си акаунт в Instagram и споделя сладка снимка на принц Филип, кралицата и седемте от общия й от десет години внуци.

Погледнете този пост в Instagram

Принос, споделен от кралското семейство (@ theroyalfamily)

Ляво на снимката е междувременно седемгодишен принц Джордж да види. В скута на кралицата седи Луис (2), най-младият син на принц Уилям и херцогство Кейт. Отдясно на кралицата се намира с петгодишна принцеса Шарлот.
Принц Филип е положил ръката си около Исла Филипс (9), тя е дъщеря на принцеса Ан Син Питър. Във фонда, за да видите, е нейната сестра Савана Филипс (10), най-старият ур-внук на кралицата.
Четене Съвет: Принц Филипс погребение: истинската причина, поради която меганът не е там
От дясната страна на картината са и MIA (7) и Lena Tindall (2), за да видят децата на принцесата Ан Дъщеря Zara Tindall.