протеинови палачинки: най-добрите рецепти за захранваща закуска

Хляб и зърнени храни за закуска? Скучно е! Искаме палачинки! И без обикновени, но протеинови палачинки! Тъй като допълнителната част от протеина се счита за тайна рецепта за тялото чрез обучено тяло. Да не бит тук 4 гениални рецепти за протеинови палачинки!

Много фитнес гурута и блогърите им се кълнат: протеинови палачинки! Защото те не просто са вкусни, но също така правят дълги неща и дават много сила!
Протеините са основният градивен елемент на всички човешки клетки и играят решаваща роля в много важни процеси в нашето тяло. Ето защо, протеините, освен въглехидратите и мазнините, са една от най-важните хранителни вещества, от които се нуждае тялото ни. Например, протеините се ангажират значително в изграждането на мускулите, така че особено спортистите обичат да обръщат внимание на протеинова диета.

5 рецепти за вкусни протеинови палачинки

Има многобройни рецепти, за да правят протеинови палачинки много лесно. Имате нужда от яйца, които съдържат много протеин. Те често се комбинират с протеинов прах и тъй като повечето протеинови палачинки попадат в категорията с ниска въглехидрати, те често съдържат брашно, а само яйца и протеинов прах.
Така че палачинките все още са хубави муффиг и да получат спокойна консистенция, трябва да разделите яйцата, да биете яйцето, а накрая се вдигате под протеиновите палачинки. Изстрел от разтегателна минерална вода също осигурява въздушен панчьор.

Най-добрите протеинови палачинки: те вкусват както обитават и сладки. Неутрални палачинки можете да ядете сърдечно с бекон и зеленчуци, или сладък с пресни плодове. Ви убедихме? След това идват тук 5 рецепти за палачинки за вас!

1. Протеинови палачинки без протеинов прах

Рецептата за тези вкусни палачинки без протеинов прах, който виждате във видеото:

Вашият браузър не може да възпроизвежда този видеоклип.

Видео от Aischa Butt

Ако решите за рецепта с протеинов прах, трябва да експериментирате с различните сортове. Ванилов вкус и шоколад придават на протеиновите палачинки леко сладък вкус. Ако ви харесва по-неутрален, прахът ви трябва да отнеме без вкус.

Тя с кухините: трябва да знаете, че за протеинов прах!

2. Протеинови палачинки с банан

Бананите вкусват хубаво сладко и са голяма замяна на захар. Освен това те гарантират, че протеиновите палачинки получават правилната последователност и не се разпадат.
Съставки за 1 сервиране:

 • 1 зрял банан
 • 2 яйца
 • 15 g протеинов прах (z. Б. Ванилия или шоколад, тук в Amazon)
 • Петрол / маргарин за печене


Подготовка:
Смачкайте банана, докато не бъде кремаво. Смесва се с яйцата и протеиновия прах до гладко тесто. В тиган, направете малко масло горещо и печете в малки палачинки.

Бананите могат да имат повече: 3 рецепти за банан, които трябва да опитате

3. Ниски карб протеинови палачинки без брашно

Банан и нисък въглехидрати - който не се вписва заедно. За щастие, не е задължително да се нуждаете от плодове за вкусни палачинки за протеини. Така че палачивете са хубави неприятни, трябва да отделите яйцата и да победите яйцето.
Съставки за 1 сервиране:

 • 4 яйца
 • 2 супена лъжица протеинов прах с ванилов вкус
 • 2 супени лъжици сметана или мляко
 • Печене

Подготовка:
Отделете яйцата. Разбийте яйцето белите твърди. Размахване на яйцето жълтък с протеинов прах и сметана. Накрая, сгънете се в белтъците. Загрейте малко мазнини в тиган и печете три до четири палачинки.

Slim нощувка: Големи идеи за вечеря с ниска въглехидрати

4. Вегански протеин палачинки без яйце

Яйцата са неразделна част от палачинки. Веганите могат също да правят протеинови палачинки, без да се подготвят.
Съставки за 1-2 порции:

 • 100 g пълнозълнешко брашно
 • 2 чаени лъжички на сода за печене
 • 250 г соево мляко
 • 1 супена лъжица соев протеин (дава тук в Amazon)
 • Нещо ванилов вкус
 • Пресни плодове или други плодове


Подготовка:
Смесете брашно с печене на прах, соево мляко, соев протеин и ванилия до гладко, доста течно тесто. Накрая сгънете плодове или малки ябълки и печете в порции в малко мазнини в тигана.

Също така опитайте: 3 веганска торта, която се връща без яйце

5. Протеинови палачинки без протеинов прах

Нямате протеинов прах? Няма проблем! Ниските карб протеинови палачинки също я получават без две съставки! Тъй като приемате само яйце и банан, тези палачинки помнят малко в омлет.
Съставки:

 • 2 яйца
 • 1 банан

Подготовка:
Отделете яйцата, победи яйцата белтъка. Смачкайте банана добре и разбъркайте с яйчния жълтък към кремава маса. Сгънете яйцето на брега и печете в тиган в тиган в тиган в тиган.

Добре е да се знае: Протеинов прах: Експертът разкрива какво наистина носи

Протеинов прах: Експертът разкрива какво наистина носи

Вашият браузър не може да възпроизвежда този видеоклип.

Видео от Jutta Eliks

Това може да ви заинтересува и:

Здравословно и вкусно: най-добрите протеинови закуски за между тях
Kohnehydrate Таблица: Колко въглехидрати са заседнали в него?
Най-добрите протеинови източници за вегетарианци