pssst... Това е тайната на жените, които винаги са привлечени

Има жени, които просто винаги са облечени добре. Без значение дали се срещате сутрин в пекарната или вечер в клуба. На всички, които се питат "как се справят?Това е твоята тайна!

1. Модните жени знаят какво е вие

Звучи просто, но е толкова решаващо. Защото без значение как е модерната или скъпо е част, ако тя не работи за вас, никога няма да изглеждате добре в него. Модните жени не само знаят кои разфасовки излизат най-много от тяхната фигура, но и какви цветове носят тена си на лъчи.

2. Модните жени знаят размера на дрехите си

Нека бъде казано: нищо не е по-лошо от натискане на външен вид (мисленето е и нашето любимо Guido Maria Kretschmer). И твърде големи, дълги или къси дрехи е истинско не-отивам под модните специалисти. Така че следващия път, когато стоите в съблекалнята и помислете дали трябва да купите частта, въпреки че не е подходяща 100%:!
Между другото: Дори и с по-големи участъци, размерът на кърпата е важен!

3. Модните жени знаят тези модни мантри

Вашият браузър не може да възпроизвежда този видеоклип.

Видео от Jutta Eliks

4. Модните жени се съчетават смело върху него и са креативни

Най-важното нещо в модата: тя трябва да бъде забавна. Вместо да копирате стила на другите само сирене, новия ви опит - само така ще намерите вашия индивидуален стил. Вземете пример за модерни жени: вместо да носите само 08/15 екипировки, комбинирайте смело на него и създайте вълнуващ външен вид.
Нашият съвет: Отделете малко време и правим инвентаризация на вашия гардероб (дъждовни следобеда са идеални за това). Опитайте нови комбинации от нови комбинации и смеси времена, които никога не сте комбинирали помежду си. Ще бъдете изненадани, които стигащият съкровища да се скрият в кабинета ви!

5. Модните жени знаят колко важни са аксесоарите

Модните жени никога нямаше (!) Повишаване на аксесоарите (особено на слънчевите очила). Защото те правят истинско уау екипировка от добре изглеждащ.
Опитайте сам: Stylt Styled до много прост основен облик с бяла риза, дънки и бели маратонки вълнуващи бижута. Страхотни са няколко сребърни вериги, сребърен часовник, гривни и пръстени. Голямо слънчеви очила прави перфектното място.
Все още несигурно, какво отговаря на какво? Тук са съвети за аксесоари!

6. Модните жени не правят всяка тенденция

За всички, които мислят за голям моден стил, ще трябва да прекарате тонове пари за най-новия дизайнерски мода: не е нужно! Можете също така да изглеждате страхотно с това, което имате в гардероба - ако го комбинирате правилно и се надувате с аксесоари.
Вместо да купувате следващия път просто всяка тенденция, трябва да ви попитате в магазина тези въпроси: приспособява тенденцията в моя стил? Ще ми харесва личата на половин година? Мога ли да го комбинирам с това, което имам в шкафа? Защо да го нося??
Така че вие ​​не само да подобрите модния си стил в дългосрочен план, но също така ви спестява скъпо погрешни покупки.