Pssst! Разберете какво казва вашето бельо за вашите умения за съблазняване!

Секси дантела е страхотна съблазнителка? А обикновеното памучно бельо е като скучно момиче в леглото? Всъщност не е толкова просто!

Вашето любимо бельо или. кое пране преобладава в гардероба ви казва нещо за вашите съблазнителни умения - но много различно от това, което сте мислили преди!

Обикновено, спортно бельо

Дантела, волани, прашки: това не е за вас. Харесвате удобно, просто бельо, но това не означава, че ще бъдете намерени в гигантски бикини на Бриджит Джоунс. Не. Обикновеното памучно пране също има своите прелести.

Що се отнася до вашите съблазнителни умения: Вие сте всичко друго, но не хапче за сън в леглото. Тъй като сте доста атлетични, можете да направите цялата Кама Сутра. Можете да правите сложните пози, които могат да правят само гимнастичките.

Идеално за вас: 100-те най-добри пози на Камасутра:

Също така на гофеминин: Камасутра: 100-те най-добри позиции
© gofeminine

Точка, точка, точка

Вие сте истинско момиче и не можете да се наситите на дантела. И да, във вас има романтик. По-скоро се оставете да бъдете прелъстени, отколкото сами да направите първата крачка. Но: Определено не лежите пасивно в леглото. След като направите първата стъпка, ще излезете от себе си и ще направите всичко възможно, за да сте сигурни, че любимият ви се забавлява в леглото толкова, колкото и вие.

Основното е черно

Ако погледнете в чекмеджето за пране, един цвят очевидно преобладава: черен. Черна дантела, черен памук или черен сатен - изобщо не ви интересува, стига никой друг цвят да не се смесва с него.

Хуморът ви е толкова черен, колкото и отделението за пране. Винаги има за какво да се смеете с вас. Това стига до любовния ви живот. Вие също сте човек, с когото да се смеете в леглото. Секси съблазнителен акт със стриптийз е малко вероятно да се случи с вас. Но много експерименти и нови позиции.

Цветя и Ко.

Получавате само секси дантели в комбинация с цветя, лъкове и панделки. В леглото сте малко игрив със смелостта да опитате нещо ново. За да съблазниш любимата си, не планираш мега секси номера, а по-скоро нещо тихо. Първо го готвите и след това го побърквате с нежна любовна игра.

Супер секси

Вашето чекмедже за бельо е препълнено със секси бельо, което също обичате да показвате. Има струни с леопардов принт, шикозни корсажи, задържания и секси тиранти. Уменията ви за съблазняване са също толкова екстровертни, колкото бельото ви: Достатъчно уверени сте в себе си, за да се съблечете за любимата си и да оставите всичките си прелести да се влеят във вашия горещ съблазнителен номер.

Е, призната?