кукли, рокли и балет: този фотограф доказва, че момчетата могат да бъдат същите като момичетата

Момчетата не трябва да потискат талантите си, само защото нещо предполага, че е "момиче".

Kirsten Mcgoey е канадски фотограф, който иска да направи света по-добре с техните снимки. Тя има трима сина между пет и единадесет години. Вашите момчета ги вдъхновяват да направят снимките под заглавието "момче може да е твърде, което означава толкова много на немски като:" едно момче може да направи това също.

Говорейки с "Huffington Post", казва Кирстен МакГое, че един от нейните синове е много мотивиран за тази снимка. "Той обича розово, блясък, дъга, чете и никога не си мислил дали нещо е" момиче "или не", казва фотографът.

Mcgoeey първоначално снима само собствените си синове, междувременно, цялото нещо се е превърнало в реална кампания. Особено по-възрастните мъже често имат проблеми, когато открито живеят страст, която се приписва от обществото, а момичета, като балет. Но точно това иска фотографът да се промени. Момчетата вече не трябва да се навеждат, защото страх от обществото, за да получим печата. Сякаш това беше нещо лошо.

© Instagram / TrinityDesignwtbybybyby

В социалните мрежи тя нарича последователите си да споделят снимки на синовете си под хештага aboycantoo да направят света малко по-добре заедно.

Обичам го до битове. Трябва да избера каквото иска, и е взел най-ярката най-проментова кукла ?Stoptegendersteotypes abocantoo

Снимка, публикувана от Shellena (@Phoenix_n_dragon), публикувана на 16. Jul 2016 в 19:45

"Обичам го над всичко останало. Беше му позволено да избере какво иска и той избра пламнал, екстравагантна кукла."

Гарет взе първия си танц вчера. Той наистина се радваше на това. Тя обхваща малко от всичко и той каза, че харесва."boysneDadAnsemoji balletclass Dancinshoes aboycantoo @Momentummusicaddanceacademy

Един от Gretchen Arentets Hanshew (@ Sweethawk12) публикува снимка на 12. Jul 2016 в 12:10

"Гарет имаше първия си танц вчера. Той се радваше на дясно. Те имат малко изпитани всичко. Той казва, че харесва най-много."

Хей искаше собственото си за дълго време... Magicalmoments sumerfairy dressure waldorflife becauseweliveinthewoods aboycantoo

Един от вдъхновения от Waldorf Life (@Anianspiredlife) публикува снимка на 9. Jul 2016 в 13:14

- Той пожела толкова дълго."

Силно действие на силна жена!