Чист късмет! 7 моменти, които наистина карат ВСЯКА риба да блести

Рибите са почти винаги в добро настроение и спокойни. Има обаче някои неща, които наистина ги карат да блестят.

Ако сте родени в зодия Риби или ако познавате някого, определено трябва да прочетете нататък. Ето седем момента, които правят една риба щастлива.

1. Кавга, която изчезва

Рибите мразят аргументи като чумата и абсолютно се нуждаят от хармония. По тази причина няма нищо по-добро, отколкото когато спорът изчезне. Още по-добре: когато спорът е предотвратен в последната секунда и вие като арбитър сте героите на часа.

2. Неочаквана готовност за помощ

Прилагателното "hilfsbreit " без съмнение е една от най-често срещаните черти на характера, споменати във връзка с рибите. Помощта е в кръвта им и за тях това е най-естественото нещо на света. Но: Вие също знаете, че не всеки работи като вас. Те са още по-доволни, когато им се предлага помощ в неочаквана ситуация. Това гарантирано ще бъде най-важният момент за вас!

3. Решения, взети от други

Рибите не са точно известни със своята решителност. Те трудно могат да се решат и да мразят, когато трябва да се ангажират. Ако искате да направите една риба наистина щастлива, просто вземете решението за нея - ако е възможно.

4-ти. Когато другите се увлекат

Спонтанността е доста нетипична за рибите - те са толкова трудни за вземане на решения и понякога са малко пасивни. Но: Те обичат, когато другите ги отнасят. Вземете ги развълнувани от луди действия и просто ги вземете под крилото си.

5. Романтични жестове

В любовните афери е доста лесно да увиете риба около малкия си пръст. Те са родени романтици и са на седмото небе, ако ги изненадате с наистина романтичен жест. Не е задължително да е легло, покрито с розови листенца. Дори малък подарък или вечеря на свещи ще ви направи радостни.

6-то. Необуздано творчество

Типичната риба е много креативна и я мрази, когато искате да ограничите творчеството си или да му наложите строги насоки. Най-добрият начин да направите една риба наистина щастлива е да я оставите да бъде креативна. И си заслужава: резултатът може да е нетрадиционен, но определено е много добър.

7-ми. Време е да мечтаем

Стресът и забързаното темпо не са за рибите. Не напразно те са известни като абсолютни мечтатели сред останалите зодии. Ако, от друга страна, дадете на рибите обхват за мечтанията им и не ги бързате, те ще бъдат доволни и в добро настроение.

Тези знаменитости са родени под зодия Риби

Също така на гофеминин: Зодии на звездите: Тези знаменитости са Риби
© Гети Имиджис