Трогателни снимки: Тези родители за първи път държат осиновената си дъщеря в ръцете си

Толкова любов от първия момент: Тези снимки наистина отиват в сърцето.

Не е необичайно фотографите да заснемат раждането на бебе - но фотографът Кристен Просер наскоро направи няколко много специални снимки. Защото тя улови момента, в който родителите имаха право да опознаят осиновеното си бебе за първи път. Фотографът от Минесота пътува до Флорида с приятели Дейвид и Сара Олсен, за да вземе осиновената дъщеря на семейството.

„Винаги съм искала да хвана първата родителска среща с осиновено бебе“, казва Кристен. "Успях да споделя този невероятен момент с един от най-добрите си приятели. Това беше един от най-хубавите моменти в живота ми. Какъв перфектен пример за безрезервна и саможертвена любов."Момиченцето беше наречено Тили Пърл Олсен от родителите си. Те бяха разбрали само седмица по-рано, че за тях е намерено осиновено дете.

Красивите снимки ясно разказват историята на семейството и показват всички емоции, които Дейвид и Сара са изпитали по време на пътуването си и първата среща: Първото вълнение на летището, напрегнатото чакане в болничната стая и накрая първият поглед към малките им дъщеря. Родителите могат да видят чистата радост и любов във всяка картина.

© Facebook / Kristen Anne Photography

Дейвид и Сара са женени от 10 години и имат двама биологични синове: шестгодишния Закари и тригодишния Леви. „Мисля, че историята с нашето осиновяване започна, когато Сара беше бременна с втория ни син Леви“, каза Дейвид във видео, което двойката сподели на своя уебсайт. "Беше сложна бременност. И когато Леви се роди, разбрахме, че той има спина бифида."Това е малформация, при която гръбначният стълб на бебето не се е развил правилно. Това може да направи хората неспособни да контролират правилно мускулите си.

„Лекарите ни казаха, че той може никога да не бяга или да не отиде до тоалетната“, продължи Сара. "Знаехме, че семейството ни още не е пълно. Знаехме, че бихме искали три деца.„Двойката се опита да има трето биологично дете без успех, но лекарите ги посъветваха да не го правят. "Тогава изведнъж ни просветна и наистина искахме да осиновим дете. Мислихме дълго и говорихме дълго, но в крайна сметка знаехме, че Бог иска семейството ни да е пълноценно."

Всички снимки могат да бъдат намерени и на уебсайта на Кристин Просър и на Facebook страницата.