Ръководство за тревни площи от пластмаса

Като почти невидима стабилизиране на тревата повърхност, направени от пластмаса, са добър избор. Особено популярни са вие, предимно под името Paddock Plate, за прикрепване на стабилни и последователни повърхности към печки на кон, където предотвратявате кал.

Евтини подови и релефни приставки

На първо място, тревната решетка е направена от пластмаса, за да стабилизира зоната на тревата сама по себе си. В случай на падане или възходящи склонове повърхността на тревата може да бъде защитена срещу измиване в силни валежи. Друг аспект е защитата на тревата срещу малките животни, която варира от подвижната домашна котка към предотвратяването на крилата на кърпата. Когато отворите на решетката са малки, има стабилност на натоварване, която е достатъчна за тротоари или случайно шофиране и паркиране на превозно средство. Трябва да проверите дали по-честа употреба няма да е необходима по-късно, което може бързо да доведе до износване. Други места са евакуационни маршрути, голф игрища, фестивални игрища и детски площадки, ферми и подкрепления на банките.

  • Прочетете също - опции за пластмасови решетки за тревни площи
  • Прочетете също - Решетки за тревни площи - Как да подсигурите тревата сигурно
  • Прочетете още - Тежести за тревни павета

Формите на продукта следват различни теории

Формата на пластмасовите решетки за тревни площи е много разнообразна, производителите разработват продукти, вариращи от пчелна пита до сложни триизмерни инфилтрационни структури. Формата на тревната решетка е предназначена за постигане на оптимална стабилност и устойчивост с добро поведение при растеж и лесна обработваемост. По-голямата част от решетките за тревни площи се предлагат в удобни форми на плочи със странични размери около петдесет сантиметра, които могат да бъдат свързани модулно с прости плъгин системи. Можете да намерите примери за различните форми под

  • мекстална.де
  • пластмасови решетки за тревни площи.де
  • хортипласт.мн

Не купувайте евтина пластмаса

Видовете пластмаси са много различни и варират от обикновена пластмаса до висококачествени специални смеси. Докато евтините и евтини суровини могат да реагират на пътна сол, внезапни точкови натоварвания като въздействието на клон или постоянно замърсяване на водата с разлагане, гниене или счупване, това обикновено не е проблем за висококачествените пластмаси - включително тези, направени от рециклирани материал. Най-евтините цени на квадратни метри за пластмасови мрежи за тревни площи започват от около осем евро. По-голямата част от продуктите с надеждно качество са в ценовия диапазон от десет до 18 евро, някои производители взимат до тридесет евро.