Купете евтина правоъгълна мазилка в сиво

Цветът сив от светло бетонно сиво до тъмно петнисто лъскаво сиво изглежда от фин до благороден. По принцип простото полагане може да се окаже много различно в римската връзка, в носилката или диагоналната връзка или също в блоковата връзка.

Редовно или нередовно

Ако се стремите към визуално задържана настилка от правоъгълна сива павета, изборът на носилка или диагонална превръзка е изгоден. Настилките със същия размер, изместени наполовина по протежение на страната, създават спокоен и симетричен шар на фугата. Изделия с правоъгълен бетон имат оригиналния цвят сиво и са сред най-евтините мазилки. Правоъгълни мазилки с правилни и асиметрични модели на превръзки като превръзка с рибена кост, дива превръзка или римска превръзка създават елегантност. С комбинацията от два или повече нюанса на сивото, използването на неправилно оцветени повърхности, дължащи се на къркорене или с естествен камък, повърхностите се преместват повече на преден план.

  • Прочетете също - Купете евтини сиви павета
  • Прочетете също - купувайте изтъркани павета евтино
  • Прочетете също - Купете евтини базалтови павета

Правоъгълна настилка с възможност за просмукване

Правоъгълната настилка предлага възможност за полагане като еко настилка с високи стойности на просмукване чрез увеличаване на фугата и използване на специални видове бетон. Като алтернатива на решетката за тревни площи, широките фуги с ширина до два сантиметра могат да намалят уплътнението и да се броят за незапечатана площ заедно с инфилтриращи бетонни павета.

Евтин вид мазилка

Цените за сива правоъгълна настилка от бетон започват при материални цени от шест евро на квадратен метър. Полагането е относително лесно дори при по-сложни превръзки и така можете да се придържате към правоъгълна настилка на обща цена под двадесет евро на квадратен метър. Можете да намерите някои референтни примери тук:

  • бетонна настилка.нетен пример: бетонно сиво, шисти сиво и сиво-антрацит от 6,65 EUR / кв.м
  • zangl градински дизайн.в Пример: Цялостна настилка, включваща материал между четиридесет и 110 евро / кв.м
  • pung строителни материали.de Пример: Остатъчен запас от 43 кв.м. полярно сив, с водна струя за 12,50 евро / кв.м
  • semmelrock.com Пример: Естествен камък гранит сиво-бял зърнен за 51,10 евро / кв.м
  • Ханзейски бетонен камък.де Пример: Правоъгълна настилка / рибена кост, средно сива за 8,95 евро / кв.м

На уебсайта на компанията, kann-bausysteme.de ще намерите калкулатор на изискванията, който определя изискванията за материали за различни правоъгълни гипсови асоциации. Можете да използвате това изчисление, за да получите оферти от местния магазин за хардуер или магазин за строителни материали.