Дъждовните улуци за градинската къща имат смисъл

Дъждовните улуци на градинския навес са полезни и го предпазват от пръски вода. Те също така ви позволяват да събирате ценна вода за напояване. Материалът трябва да бъде устойчив на атмосферни влияния и устойчив на цвят, устойчив на корозия и стабилен по отношение на размерите. В допълнение, дъждовните улуци са лесни за сглобяване.

Съберете дренаж и дъждовна вода

Много градински къщи изобщо не са предназначени за монтаж на улук. Дъждовният улей е не само практичен и отклонява дъждовната вода, но също така предотвратява вредното пръскане на вода и подбиването на основата, а също така позволява събирането на напоителна вода.

  • Прочетете също - Набиране на вода за напояване с улука в навеса на градината
  • Прочетете още - Лентова основа за градинския навес
  • Прочетете също - Фондация за градинска навес

Пълни комплекти

Градинските къщи обикновено имат много индивидуални размери, те са четири-, пет-, шест- или осмоъгълни, имат моноскоп или двускатен покрив. Най-добрият поглед за пълни комплекти, така че е гарантирано, че купувате правилните части.

Комплектите съдържат улуци, изминали, съединители и държач, клинове, дъждовни тръби, тръби, съединители и листове, винтове, ивици и лепило.

Лесно изграждане

Често дъждовните банди за градинската къща могат просто да бъдат включени един в друг и не се изисква допълнителен инструмент. Подобрението на дома може да прикрепи канавката към самата градинска къща.

Дъждовните канали за градинска къща са предимно от пластмаса. Важно е и дълголетието, тук мед предлага най-добрите предпоставки, инсталацията в този материал е по-сложна.

Пълните комплекти за двустранно пластмасово покритие покрива се разходи около 30, -euro, пакетът за покрив на седлото вече е на разположение от 40, - евро. С четири- или петоъгълна конструкция можете да очаквате около 200, - евро, разходите за шестоъгълна или осмоъгълна къща са 250, - до 300, - евро.

Висококачествените дъждовни улуци за вашата градинска барака трябва да имат следните свойства:

  • Цветен и устойчив на размерите
  • Устойчива на корозия
  • устойчиви на атмосферни условия и температурни колебания.
  • Бързо и лесно за сглобяване

Оптимално оттичане на водата

Правилните скоби за улуци също са важни за инсталирането на дъждовния улей на градинския навес. Те се монтират на стената, гредите или летвите на покрива. Дренажната тръба оформя края на улука и насочва водата или в дренажната система, или в дъждовна цев.

Съвети и трикове Много производители предлагат пълни комплекти дъждовни улуци за градинската къща. Най-добрият поглед към специалистите, които се специализират в тази област и различните видове градински магазин.