Разпределяне на дъждовни бугове се нарича намаляване на пренаселеността

Дъждовни червеи правят на почвата висококачествен хумус и го държат ботанически. Те оплождат и вентилират градините, без дори растение. Единствената забележителност, която си позволяват, е да депозират сиво-черни изпражнения в малки купчини, които задействат рефлекс за разпространение на приятеля на Zierrasen.

Фесията се състоят от бомби за торове за пода

Преследването на земни червеи не работи върху естествена и незарастна земя, стига да не е много глинеста или чиста пясъчна почва. Тъй като ползите са само унищожителни материали и се пенсионират като тор на хранителни вещества, те са неограничени благословение в градината.

Всеки, който култивира английска декоративна тълпа в качеството на голф игрището, може да бъде акстремирана над многото малки сиви чайки. В по-редките случаи се случва, когато косене от трева, пилотите се притискат към стъблата и кафявата тревата на тези места.

Методи за влияние върху количеството и населението

Първият регламент е Fraßeindeinde. Има редица животни, които имат дъждовен червей като любим на вашата диета. Ако преследването и разпространението на черни птици, врани и / или стелаж ще доведат до любителите на червеите за баланс. Също така слепи змии и жаби, на които е позволено да останат в градината, опустошени огромни количества земни червеи.

Пясъкът е полезен помощник за прогонването на земните червеи от тревните площи и за "обвързването " екскременти. По тревната повърхност се разпределя фин пясък с остри ръбове без съдържание на вар, като лава. Когато изсъхнат, четири до пет литра пясък на квадратен метър се разпределят равномерно. Земните червеи не могат да смилат пясъка и да търсят други убежища. С пясък купчините екскременти се разпадат по-бързо на прах.

Добрата вентилация на моравата насърчава разпространението в дълбините

Ако повърхността е добре проветрена, земните червеи се оттеглят в по-дълбока почва, което от своя страна намалява видимия и понякога естетично досаден изпражнения.

Ужасяващо

Първо, тревата се скарифицира равномерно и в решетъчна форма. Тревата трябва да е на възраст поне три години.

Аерация

Аерацията включва пробождане на дупки в тревата. Вилица или специална вилица пробива ръчно малки дупки. Препоръчват се около 150 дупки на квадратен метър. Вила с три зъба трябва да се намушка петдесет пъти. Накрая дупките се запълват с фин пясък с кръгли зърна.

Съвети и трикове Залепете червено фолио върху фенерчето си или използвайте устройство за нощно виждане, с което отивате да събирате земни червеи в дъждовна нощ.