Почистване на маслото в теста: колко добри са почистващите лица за суха кожа?

Вашата кожа удари след почистване? Тогава може да бъде интересно почистващо масло за вас. В нашия тест за почистване ще научите колко добре маслата в приложението.

Ако кожата се чувства суха вечер след потомството и неприятното, става високо време да се мисли за нов почистващ продукт. Точно когато става въпрос за почистването ни, обикновено държим твърде дълго на същия продукт. Но това, което кожата ни толерира с началото на 20, може да бъде твърде агресивна за сухата кожа от 30 и 40.

Популярна алтернатива на почистващия гел, мицеловата вода и бариерите за рязане в момента са масла за почистване. Трябва да отстраните кожата толкова внимателно чрез грим, но особено нежна процедура и да подадете суха кожа по време на почистването с влага.

Но почистващите масла наистина работят, както и производителите обещават? Взехме различни продукти под лупата и предадохме тук колко добре за почистването са в приложението.

Видео Съвет: 4 Грижата трябва да има за голяма кожа

Вашият браузър не може да възпроизвежда този видеоклип.

Видео от Aischa Butt

Чисто лице с почистващо масло: това е как работи

Един предварително: най-късно от трийсет там няма извинения по темата за почистване на лицето. Това не е само за вечерта, за да премахнете грима. Тъй като кожата ни регенерира една нощ, е също толкова важно да я почистите сутрин и свободно от пот и прекомерна лой. Тъй като само една почистена кожа е готова за активните съставки на подхранващи серуми, овлажнители и сътрудничество. оптимално абсорбира.

Проблем, който повечето жени от 30, обаче, определят: много почистващи продукти и препарат за грим чист са толкова силни, че естественият защитен филм е нападнат от кожата. Тъй като кожата с възрастта става все по-голяма и по-сухо, така че по-добре поставяте подхранващи почистващи продукти, които запазват естествените мазнини и почистват кожата си особено внимателно и внимателно.
Повторните масла обещават точно това: трябва да освободите кожата на мръсотия, себум и грим и да спасите бариерата на природните детергент. Следователно кожата е напълно почистена и благодарение на подхранващите активни съставки след почистване чудесно еластична, свежа и гладка.

В теста: Babor почиства хи-масло

Цена: около. 25 евро
Препоръчва се за суха кожа

Почистването на хи-масло на Babor се състои от соя, сусам и фъстъци заедно, е чисто естествено и без парабени, парафини и силикони. Препоръчва се прилагането на маслото в комбинация с настроен на кожата тип бабар. Ние тествахме хи-масло заедно с Active Hydro Base на Babor Phyto.

Приложение:
Почистващото хи-масло се прилага в контраст с повечето други почистващи масла върху сухата кожа по лицето и се масажира внимателно. За препоръчаното двуфазно почистване на дълбочината, съответната добавка за грижа се прилага чрез маслото. Има плюс за практическите донори на помпата на двата продукта. Това позволява на тълпата да дозира добре. За масажиране на 2. Продукт, напомнил нашите пръсти с малко вода, за да разпространим по-добре текстурите по лицето.

Тъй като тук се използват два продукта, трябва действително да отнеме малко време за почистването на продуктите на Babor. След като масажираха текстурите, всичко се изплаква старателно с хладка вода. Кожата се чувства много голяма след 2-фазно почистване, пресни, чисти и супер гъвкави.
Нашето заключение:
Разбира се: хи-масло плюс грижа Добави към комплекта е малко скъпо. Въпреки това, вие стигате доста дълго с двата продукта и резултатът наистина ни убеден. Горна част!

Тук е хидромасалката на Babor заедно с хидроза в комплекта в Douglas, за да спрете *

В теста: почистване на младо щастие

Цена: около. 25 евро
Препоръчва се за всички типове кожа

Почистването на младото щастие обещава цялостно, но нежно почистване на грима, мръсотия и отлагания, без да изсушава кожата. Особеността на това масло: подходящо е за сухо, както и за мазна кожа. Също така е без парфюм и се състои от чисто естествени съставки.

Приложение:
Почистването на Junglück е просто поставено върху пръстите и след това се прилага с кръгови движения към мокро лице. Дозировката е малко непрактична, защото маслото е доста течно и бутилката има нормален отвор. Гримът може да бъде премахнат, но трябва да работите много добре, когато кандидатствате и масажирате в кожата, така че да не останат остатъци. Ние тествахме маслото в комбинирана кожа, която има тенденция към хормонално кондиционирани примеси. Кожата се чувства мека и добре поддържана след почистване с маслото на съда, не е раздразнено раздразнено или изсушавано изобщо.
Нашето заключение:
Има дебел плюс за съдържащите се съставки, всички от които са естествени. Тъй като маслото е без парфюм, то е особено добре поносино и отгоре за чувствителна и суха кожа. За съжаление, продуктът не е доста благоприятен, ако сте пестеливо с това, стигате много с бутилка.
Можете да поръчате почистването от Junglück тук в онлайн магазина *

Това може да ви интересува: Ензим Пилинг в теста: Колко добър е нежната алтернатива на пилин?

В теста: shiseido перфектно почистващо масло

Цена: около. 38 евро
Препоръчва се за нормална и суха кожа

Перфектният почистващ петрол фон Шискос обещава да почисти кожата Pore депресия и да го освободи от грим и примеси, без да напускат остатъци от петрол. Водоустойчивият грим за очите е без усилие да бъде отстранен с прочистващото масло.

Приложение:
Shiseido перфектното почистване на масло може да се прилага както върху суха кожа, така и върху влажното лице. На практика тук е дозаторът на помпата, с който маслото може да бъде дозирано добре. Маслото се масажира добре на кожата на лицето и след това се измива с хладка вода. Кожата се чувства чиста и много еластична след почистване. Също така водоустойчива спирала може да бъде отстранена с продукта на Shiseido. След почистването обаче имаме впечатлението, че лек филм на маслото е оставен на кожата, но не е неприятно. Направо суха кожа ползи от нея.
Заключение:
Почистващото масло на Shiseido е много скъпо, с приложението и резултатът, който бяхме много доволни. Права суха кожа можем да препоръчаме абсолютно продуктът. Приспадането на DOT обаче е за съжаление тук в съставките, тъй като според "Codecheck" е включено парафиново масло. Парафините са биологично не разграждащи и следователно могат да бъдат отстранени само от водния цикъл.
Shiseido перфектното почистване на маслото намира тук в онлайн магазина в Дъглас *

Вие също търсите грим специално за суха кожа? След това оставете тук: тези основи поддържат кожата еластична

В теста: чувствителен маслото за почистване на Camomille от Yves Rocher

Цена: около. 10 евро
Препоръчва се за чувствителна кожа

Чувствителното масло от Camomille на Yves Rocher е обогатено с органичен екстракт от лайка, трябва да премахне дори водоустойчив грим, без да изсушава кожата или да остави неприятни мазнини филми. Продуктът се основава на чисто зеленчуков актив, е 100% веган и устойчив.

Приложение:
Почистването на Yves Rocher се нанася върху мокро лице. Когато се масажирате, трябва напълно да продължите тук, така че няма да останат гримните остатъци. Също водоустойчива спирала може лесно да бъде отстранена. Кожата се чувства много приятна след почистването и не се притеснява. Това е голям плюс. Мазният филм не остава обратно на кожата.
Нашето заключение:
Всичко това със сигурност голям избор за зряла кожа има тенденция да сухо. Какво може да направи продукта популярен в много: 97% от съставката са естествен произход, той е свободен от алкохол и аромат. В допълнение, Flacon е рециклируем.
Тук ще намерите чувствителното масло от Camomille от Yves Rocher за пост-пазаруване в Amazon *

Също така на gofeminin: легендар! Тези продукти за красота са променили живота ни
© Getty Images

Нещо важно най-накрая: Грижата на кожата винаги е много индивидуална. Дали съветите или функциите, описани от нас работа за вас, само вие можете да прецените себе си. Ако имате много чувствителна кожа, която има тенденция към раздразнения, може да е препоръчително да посетите специалист по кожата. Така че можете да намерите грижата, която отговаря на нуждите на кожата ви.