Разбъркване на стомаха? Тези домашни средства и съвети ще помогнат,

Стрес, забързана храна и тежка храна - всичко това буквално може да удари стомаха. Казваме ви какво можете да направите срещу стимул за камъни. От домашни средства за ежедневни съвети.

Ако често се борите с коремна болка след хранене, вероятно страдате от стомаха на стимула. В областта на скалата се нарича също функционална диспепсия. Това е често неизправност на стомаха.

Имам стимул?

Независимо дали имате стомашен стимул, признавате, че сте сред болка и натиск в горната част на корема, чувство на чувство, преждевременно насищане, загуба на апетит, некиселинно възраждане, както и гадене и повръщане. Можете да намерите повече симптоми в мрежите в мрежата.
Но причините за стомаха на стимула все още не са ясно изяснени. Възможният спусък може да бъде нарушения на движенията на мускулите на стомаха, фалшивите хранителни навици, наследствени фактори и психически стрес. Повече информация за стимулите може да се намери и на нашия партньор портал Onmeda.де.
Съвет за книга: "Стимулиране на стомасите: заключение с гастрит, киселини, стомашни болки и проблеми с храносмилането" В ръководството можете да намерите много полезни съвети и рецепти, които могат да помогнат със стомаха на стимула. Ето ръководството за Amazon *.

Бърза помощ при стимула на стомаха: домашни средства и съвети

Но какво можете да направите, за да облекчите стомаха на стимула? Първо трябва да промените диетата си. Защото има някои храни, които могат да влошат проблема със стомаха стимул. В допълнение, променящите се поведения и домашни средства за защита срещу стомаха на стимула.
Тук идват 10-те най-добри съвета срещу стомаха на стимула:

1. Не яжте тази умора

Стойте далеч от чипове, печено свинско, майонеза и сътрудничество! Храните с ниско съдържание на мазнини са тежки в стомаха, защото не са толкова добре смилаеми и могат да дразнят чувствителния орган. Само сутрин и вечер трябва да обърнете внимание, че храната ви не е твърде тежка.
Като добра закуска срещу стомаха на стимула, например, е овесена каша или кисело мляко със зърнени и пресни плодове. Вечерта трябва да вземете светло ястие с много зеленчуци и постно месо или риба.
Тук е добра готварска книга с рецепти Schonkost в Amazon *

Четене Съвет: Schonkost: Какво сте в коремна болка и сътрудничество. Храна трябва да бъде

2. Отделете време за ядене

В обяд се яде бързо преди компютъра или вечер удобно пред телевизора - всички ние сме склонни към такива навици. Но това не е добро за стомаха ви, защото храната е толкова въпрос, разбира се, и вие несъзнателно го поставяте във вас.
Вместо това, отделете време за храната си и се наслаждавайте на всеки бит за всеки бит. Така че търсите стомах и също са по-бързи по-бързи.

3. Добре дъвчене на стомаха на стимула

Звучи много смешно първо - но помага! Опитайте се да обърнете внимание на дъвченето на храната си добре. Особено ако гладите, това се случва бързо, че получавате хранителна степен и не правилно.
Напълно нездравословните. Колкото по-малък е размерът на храната ви, толкова по-малко работа стомахът ви е в храносмилането.
Също така прочетете: Fodmap рецепти: Какво трябва да ядете при раздразненото черво

4. Малки порции Яжте

Това е много по-болезнено за стомаха ви, ако ядете няколко малки части, разпределени през деня, като няколко големи ястия. Така че: по-скоро поставете между или следобед между храненията, отколкото да биете стомаха при закуска или обяд.

5. Пийте алкохол

Ако имате остър стимул на стомаха или стомашното мукозално възпаление, трябва да правите без алкохол във всеки случай. Защото допълнително атакува стомаха и може да влоши оплакванията.
Добре е да се знае: Както разпознавате гастрит, ще се научите от нашия партньор портал Onmeda.де!

6. Избягвайте да пушите по-добре

Никотинът също дразни стомаха! Ето защо, само по пътя с блясъка, ако страдате от стомаха на стимула.

7. По-малко готови продукти ядат

Опитайте се да слушате инстинктивно в тялото си и купувате само храна, която стомахът ви е добре. Обърнете внимание на съставките на опаковката. На готовите продукти трябва да го направите и да избегнете стимула на стомаха.
Всичко панирано, пържени или пържени не е особено здравословно за стомаха и затова трябва да изчезне от менюто ви. Вместо това, супа като картофи, морков или тиква супа трябва да свърши на плочата. Това е особено смилаемо и предпазва стомаха на стимула.
Lesestoff: Лесно, бързо и вкусно: 5 вкусни супи, които правят дълъг пълен

8-ми. Няма остри подправки в стомаха на стимула

Да, остри подправки като къри, пипер или чили са много вкусни и дават на храната специална бележка. За съжаление, те често са отговорни за стомашната болка, защото могат бързо да стимулират чувствителен стомах.

9. Направете без разпенване на храни

Зеле, лук, боб или салата за наследство - всички тези храни надуват корема ви и са трудни за усвояване. Следователно се прилага следното: за стимулиращ стомах.

10. Не прекалено много кафе

Ние всички обичаме кафето си, особено на сутринта, че е почти немислимо, без да го получавам. За съжаление, кафе-безалкохолни напитки като Latte Macchiato или капучино, но табу, ако страдате от стомашен стимул. За киселината, съдържащи се в нея, атакува стомашната лигавица и може да влоши стомаха на стимула.
Съвет за кофеинови наркомани: Пиене на шоколад с гуарана. Тя има вкус вкусни, будни и са приятелски настроени към стомаха. Перфектната алтернатива на кафе в стомаха на стимула.
Тук е добра гуарана пиене шоколад в Amazon *

11. Чай като домашно лекарство срещу стомаха на стимула

За разлика от кафето, чайът е много успокояващ за стомаха ви. Черният чай има почти същия ефект като кафето, но е много по-нежен за вас, когато имате стомашен стимул.
Между другото, приятелски на стомаха са чайове с лайка, корен от сладък или овце. Най-добре да пиете няколко чаши хладка през деня.

12. Бъдете внимателни в случай на болка

Някои лекарства могат да атакуват стомашната лигавица и толкова влошават стомаха на стимула. Така че вземете само това, когато е наистина необходимо.
Бакшиш: Ако чуете пробиване на главоболие, трябва да имате по-добър достъп ибупрофен или аспирин до парацетамол. Това е приятелски за стомаха.

13. Разгледайте

За по-дълготрайни или силни хранителни жалби винаги трябва да виждате лекар. Кой може да открие възможните причини в подробен разговор или преглед и може. терапевтика.

14. Лекарства срещу киселини

Ако стомахът ви е раздразнен от рефлукс и страдате от киселини, Вашият лекар може да предпише специални лекарства. Така наречените киселинни блокери инхибират производството на стомашна киселина, антиацидите неутрализират стомашната киселина. Въпреки това, има и някои домашни средства, които могат да помогнат с стимул от киселини.
Във видеото: най-добрите домашни средства срещу киселини

Вашият браузър не може да възпроизвежда този видеоклип.

Видео от Justin Amaral