Спасяване при нужда: помощта на непознат дава надежда на тази самотна майка

Тази история наново доказва, че понякога малките добри дела имат най-голямо въздействие.

Тауни Нелсън от Флорида е самотна майка на четири малки момичета - най-малкото е само на 6 седмици - и преживява труден момент. Тя няма семейство, което да я издържа, парите са оскъдни и колата й, от която зависи в ежедневието, е почти напълно счупена. Въпреки това наскоро тя се осмели да го вземе на екскурзия до супермаркета - в края на краищата тя трябва да гледа малките си.

Но когато Тауни излиза от супермаркета с момичетата си, зарежда пазаруването и иска да потегли, камионът й не потегля. В публикация, споделена от модератора Франк Съмървил на страницата му във Facebook, майката пише: "Едно от моите момичета случайно остави светлина включена. Батерията беше изтощена. Мобилният ми телефон също не работеше."

В продължение на два часа младата майка отчаяно се опитва да помоли хората за помощ. Над 20 души се отърват от тях и не искат да помогнат. "Моето 5-годишно дете беше нервно. Моето новородено бебе плачеше, моето 2-годишно плачеше, защото беше гладно, а старейшините ми отчаяно искаха да помогнат. Плаках като куче от замъка и се чувствах като най-лошата майка някога ", казва Тауни, описвайки преживяването.

Тогава изведнъж се появява спасяването - под формата на 74-годишен мъж с бастун. Той дава на майката храна и вода, за да се грижи за малките й и казва: "Погрижете се за вашите малки и за себе си, млада дама. Евакуатор е на път и съпругата ми скоро ще бъде тук, за да ви отведе у дома.Веднага след като се каже, Тауни и момичетата й ще бъдат безопасно прибрани у дома.

Но това не е всичко: На следващата сутрин господинът се появява отново пред входната врата на Тауни с механик, който ремонтира камиона на семейството. След като по-възрастният човек е отишъл и Тави иска да плати механика, следващата изненада идва. "Когато попитах механика какво му дължа, той ми обясни, че по-възрастният човек вече е платил всичко," каза, че майката във Facebook. "Той каза, че единственото плащане, което Господ пожела, беше, че никога не съм седял и винаги да оставам толкова голяма майка."

Тави се разбърква в сълзи и едва ли може да повярва на благодарността си с думи. Накрая тя обяснява: "Без да знаеш нашата ситуация, този хубав човек ни помогна повече, отколкото можеше да подозира. Той ми даде надежда, когато бях на земята. (...) Никога няма да мога да му благодаря. Но се надявам един ден да направя това за някой друг какво е направил за мен."

Прочетете целия пост над опита на Tawny тук:

Зареждане...