дясно кафяво: 10 трика, за да остане кафяво по-дълго

Независимо дали на плажа на Рио, на Кот двата, азур или в местния открит басейн: естествено лято е хубава гледка! Казваме ви около 10 трика, така че тенът да остане дълъг!

Защо всъщност намираме естествен тен привлекателен? Еволюционният биолог Бернхард Финк обяснява в настоящото изучаване на NIVEA, че тенът показва нашия тен повече и ще изглеждаме по-млади. Виждаме не само по-здравословни и по-свежи, но и малки "недостатък", като възрастовите петна са ламинирани.
Но внимавайте: ако тенът се отклонява много от естествения тон на кожата, бързото произведение. За да получите здравословен, дълготраен тен, трябва да сте правилно. Тук идват най-добрите съвети и трикове, за да останете кафяви възможно най-дълго.
Четене Съвет: Бързо кафяво: 3 метода за фантастичен тен

1. Съвет: TAMEN е A и O

Ако искате да тен правилно, първо трябва да свикнете със слънцето на слънцето. Започва с кратък престой на слънце и носи висок светлинен защитен фактор. Много жени правят кожата си в солариума "Tamen", но това не защитава кожата от опасните слънчеви лъчи.
Лентите в солариума са до голяма степен UVA лъчи, които едва ли причиняват необходимата защитна роговица. Така наречените "светлини", които предпазват кожата ни от слънчево изгаряне и увреждане на кожата, се развиват само чрез "реални" слънчеви лъчи.

Да не би и: Никога повече слънчево изгаряне: 7-те най-големи слънцезащитни грешки

2. Съвет: слънцезащитният крем е трябва да остане кафяв по-дълъг

Най-важното правило в тен е: излага само слънцето с фактор за защита на светлината! Колко високо слънцезащитният фактор трябва да бъде вашият крем зависи от това колко време искате да останете на слънце. Това може да се изчисли доста лесно:
Време на собственост на кожата X Lichtschutzfaktor = Време, което е най-много на слънцето
За да разберете коя вида на кожата сте, трябва да погледнете нашите Fototype таблица хвърляне:

Фактът, че коефициентът на защита на светлината предотвратява кафявата грешка, е широко разпространена грешка. Също така, че не е нужно да крем в сянката, е мит! Тук ще намерите повече митове за защита на слънцето.
Нашият съвет: По-добре с разглеждането, здравословното и наистина тен, вместо да рискувате слънчево изгаряне или по-лошо.

Тук ще намерите селекция от различни слънчеви кремове в Amazon.*

3. Съвет: фактор за защита на светлината: повече е повече

От гледна точка на фактор за защита на светлината: скъпа Клоцезен, вместо Blob! Около 30 до 40 ml имате нужда в зависимост от размера на тялото за пълна защита от главата до петите. Едва ли ви вярвате: нормална бутилка от слънцезащитен от слънце е достатъчна за максимум пет до шест дни.

4. Съвет: десният кафяв означава често

Ако искате да tan правилно, правилото на палците: слънцезащитният крем се отнася най-малко 20 минути преди слънцето! В течение на деня трябва да се сблъсквате редовно, защото чрез изпотяване и плуване ефектът на слънцезащитния крем може да намалее.

Четене Съвет: Слънчеви кремове за лицето в теста

5. Съвет: Защитете кожата отвътре

Антиоксидантите помагат за укрепване на естественото защитно покритие на кожата. По този начин предпазва кожата ви не само отвън, но и отвътре, като поставите подходящата храна!
Следните храни съдържат особено много антиоксиданти:

  • Пъпеш,
  • Ягоди,
  • Цитрус,
  • Кивис,
  • Морков,
  • Паприка,
  • домати,
  • Спанак.

6. Съвет: Пилинг пред слънчевите бани

Освободи тялото ви от мъртви страни, като ви развали с нежен пилинг. С такова лечение, няколко дни преди слънцето, стигате до жълт тен. В допълнение, кожата се освобождава от мазнини и примеси, така че вашите слънчеви продукти да могат да се настанят по-добре.

Пилингът на лятото може да бъде намерен тук, например в Amazon.*

TAN получен: 4 съвета за вашия кафяв, за да остане кафяв

И накрая, вие имате златния си тен, но едва неделята са по-къси, красивото лято вече си тръгва отново. Но как можеш да получиш тен по-дълъг? Така че имате повече от лятото ви, ние ви даваме съвети как да го запазите възможно най-дълго.

1. Съвет, за да получите тен: след като слънчевите бани идва влагата

След обширната слънчева багаж, кожата се нуждае от едно нещо преди всичко: влага! С продукт след слънце, кожата ви не само доставя кожата ви с достатъчно влага, но и с необходимите витамини. Тази специална грижа осигурява дълготраен тен.

Тук ще намерите селекция от лосиони след слънце на Amazon.*

2. Съвет за постоянен тен: Защитете кожата

Ако искате да имате нещо по-дълго, трябва да избягвате всичко, което се атакуват горните кожни слоя. Алкохолни лицеви вода, Deos и парфюмите атакуват слоя на кожата и по този начин увреждат тена. По-скоро атакуват с нежни продукти.
Нашият съвет в душове: Използвани душове, нападението за защита на кожата в допълнение.

3. TIM, за да останете кафяв за дълго време: Измама!

Ако слънцето падне, тогава са разрешени бронзори и самостоятелно таннер. Кой самостоятелно танър ни убеди в теста, виждате във видеото:

Вашият браузър не може да възпроизвежда този видеоклип.

Видео от Jutta Eliks

Четене Съвет: SOS помага с разбивки за самостоятелно-танър: 6 бомбени съвета срещу ивици

4. Съвет, за да получите тен: Избягвайте дълги душове

Разбира се, тя е релаксираща: но по-дългата и по-гореща душ, толкова по-голяма е опасността, която тиганът ви е бърз.

Нашият съвет: Просто скочи под душа и използва колкото е възможно по-неутрални и маслени продукти.

Swell:
Допълнителна информация относно защитата на слънцето и здравословното дъбене е на разположение на информационните портали на Федералния център за здравно просвещение и германското дерматологично общество.
Желаем ви прекрасно и слънчево лято!