Риана: Накрая я завърши с Крис Браун?

Очевидно певицата Риана се е наситила на „театъра“ на бившия си приятел Крис Браун. Сега тя твърди, че е изтеглила линия. Но той наистина я оставя студена?

Предполага се, че Риана най-накрая е завършила с главата Крис Браун и вече не би трябвало да иска да има нещо общо с бившия партньор. Съответно 25-годишният мъж, който дълго време е останал верен на бившия си любовник, въпреки че я е бил в болница през 2009 г., също не се интересува много от настоящия медиен шум относно лудориите на колегата по музика. "Тя много лесно отбелязва целия му театър ", разкрива пред 'HollywoodLife ' близък роднина на певицата 'Diamonds '. Вътрешният човек добавя: "Сега тя просто няма време за това. Животът е твърде кратък и е по-добре да сложите край на загубите сега и да продължите напред."
Продължава да казва: "Тя е добре и без него. В крайна сметка тя беше Риана преди него. Тя го обича и му пожелава най-доброто. Връзката им понякога беше добра, понякога лоша, щастлива, тъжна и понякога грозна - тя можеше да научи много от всичко, което имаха."
Не много отдавна Браун направи заглавия със сензационен любовен триъгълник. В допълнение към Риана, в любовната му игра се предполага, че е участвала и друга бивша приятелка, модел Karrueche Tran. Наскоро обаче 24-годишният младеж увери, че е приключил с него и сега иска да се наслади на малко време за себе си. "Сега се концентрирам върху музиката си сам. Сега имам приоритет ", обясняваше той. Засега му е достатъчно любовта.
Слуховете, че Риана, от друга страна, не оставя ситуацията толкова студена, колкото беше обявено, се появиха само преди няколко дни. Така красавицата изведнъж се разплака на концерт в Лил, Франция. Самата тя твърди, че феновете й са предизвикали емоционален изблик, а по-късно заяви, че скорошният край на турнето - което трябва да е до ноември - я натъжава, докато запознати са сигурни, че Браун стои зад плачещата атака.

Последните новини Крис Браун Изненада: Крис Браун е баща