Без позвъняване: Шарън Озбърн нарича Лейди Гага лицемер!

Това може да е неприятна битка: Шарън Озбърн е силно ядосана на Лейди Гага, защото феновете й заплашват Кели Озбърн!

Сега има много разпространение! Шарън Озбърн обижда Лейди Гага като "лицемер ". Матриархът на шоубизнеса изпрати отворено писмо на Bad Romance, след като тя не успя да помоли феновете си - известни като Малките чудовища - да спрат да изпращат заплахи към дъщерята на Озбърн Кели. Тя се подигра с тоалета на Лейди Гага на "Грами " миналата година в телевизионното си шоу "Модна полиция ".
Вместо това поп певицата написа отворено писмо до Кели, критикувайки нейното телевизионно шоу и обвини най-малката дъщеря на Ози Озбърн, че проявява малко състрадание. Шарън Озбърн прие това като възможност да отвърне на удара и да обвини Гага, че толерира тормоза.
В писмото си Шарън пише: „Г-жо Гага, писмото ви е пълно с противоречия. Вие не сте нищо друго освен лицемер, който търси внимание. Тормозите другите, защото имате 32 милиона фенове в Twitter, увиснали на устните ви, а сега критикувате Кели в нейното отворено писмо. Толкова ли сте отчаяни, че трябваше да направите това публично достояние?"Тя продължава да мрънка: " Една дума от вас и вашите 'Малки чудовища ' би се въздържала от всички онези ужасни, негативни и отвратителни заплахи."
Озбърн беше особено ядосан, че поп сензацията говори за собствените си проблеми с тормоза в предишни интервюта и дори създаде благотворителна организация, наречена „The Born This Way Foundation“, за да се грижи за жертвите на тормоз.
Озбърн споменава и Гага в биографията си Unbreakable, която се публикува част по част от вестник The Sun. Тя пише: "Гага е самопровъзгласилото се дете за кампании за борба с тормоза. Като не признава заплахите от феновете си срещу Кели, тя ги толерира. Затова я нарекох лицемер."
Тя добавя: „Бях толкова разочарована, защото наистина бях голям фен. Но не можеш да бъдеш против тормоза и тогава не можеш да кажеш на феновете си да спрат да заплашват младо момиче. В последното турне на Гага имаше автобуси на всеки концерт с терапевти, седнали да съветват своите фенове. Вероятно беше просто трик. Може би следващия път тя сама да се качи в автобуса и да попита терапевта как да бъде добър пример за подражание за вашите фенове. Гага може да е била тормозена в училище, но тя е била богато дете и е получавала всичко, което е искала. Тя би трябвало да знае по-добре."

Последните новини Лейди Гага Лейди Гага очаква с нетърпение сватбата си