Рита Ора, рак от Обамас

Британският поп певец беше позволено да се случи през уикенда преди семейството на президента - заедно с Алое Блок и други художници.

Рита Ора го почувства като "невероятна чест", за да се случи пред Барак Обама и неговото семейство. 24-годишната певица ("Искам никога да не ви разочаровам"), извършена в неделя на 33. Коледен концерт в Националния музей на сградата във Вашингтон. В присъствието на президента на САЩ, съпругата му Мишел и дъщерите Малия (16) и Саша (13) пееха благотворителността на бандата, която се знае, че го познават Коледа?".

Веднага след появата й, британтът публикува няколко снимки в Instagram, един от тях ги показва на сцената до президентското семейство. На друго е 24-годишният в черно "Ralph & Russo Couture" - роба да види в стила на дита на teese: "OK, не мога да помогна. Така лицето ми изглежда малко преди да вляза в сцената на Обама. Коленете ми са много меки!! Благодарение на Одри Хепбърн за вдъхновението [на моя костут]!!".

Последните новини Барак Обама Малия Обама: Стаж в Холивуд

На самия концерт Ора беше придружен от младежкия хор на град Вашингтон. Но и актьорът Дуейн "Рок" Джонсън имаше голям външен вид. Той представи коледната песен "палуба", докато Кристина Пери има себе си весела Коледа. Земята на лентата, вятър и огън, както и Алое Блок и други художници, закръглени от състава на благотворителния концерт.