рок тенденции през есента 2018: Искаме тези 5 модела сега!

Падането е пред вратата - така че не е нужно да прогонваме полите от нашия гардероб. Казваме ви кои съкращения са тенденции през есента на 2018 г. и ви показват най-красивите поли на сезона - директно в нощницата!

Полите са истински стил на стайлинг. Можете да го ползвате през летния въздух до върха и сандалите и просто да комбинирате пуловер, чорапогащник и прекомерни през есента и зимата. В допълнение, дясната нарязана привлича голяма фигура. Кликлирахме през сметките в Instagram на модата Bloggerinnen и скалните тенденции за падането на 2018 г., повдигнати: това са 5-те сигнала на сезона!

Рок Тенденция 1: ребрата плета

Независимо дали са нарязани в линия, като молив, или Bellrock: рибстрик полите не са приключили през есента на 2018 година. Вече през лятото видяхме тази тъкан от време на време. Докато имаше цветни оребрена поли в тенденция, сега седим на класически и покрити цветове като сиви, бежово, черно или бяло.
Можете да комбинирате скалата на тенденцията през есента, например с пуловер за покерленик и стилни ботуши за бикер. Най-хубавото: тъканта не изглежда просто шик, но е супер пудливо и ни държи топло в студени дни.

Черно и сиво за деня? Какво мислиш? ?

Принос, разделен на Alexandra Pereira (@lovelfefa) на 13 май 2018 г. в 7:32 PDT

Магазин за външния вид

Открихме голям оребрен трик на Amazon, който струва под 20 евро. Нарязва се в дължината на MIDI, мека върху кожата и има спектър на спектър, поради което се адаптира към всяка форма на тялото. Малката прорез го прави истински привличащ поглед. Можете да го комбинирате както заето, така и случайно за следващото пътуване за пазаруване. НИЕ ХАРЕСВАМЕ!

Магазин на Amazon

Рок Тенденция 2: Кожа

Едва ли има различна дреха, която е толкова конвертируема, колкото кожената пола. Можете да го направите както случайни, така и подходящи за ежедневна употреба, както и супер секси за вечерта. Особено модели с малки детайли, като например затваряне на ориз или катарами, в момента са в тенденция.
Истинските кожени специалисти по пола вземат тази есен до кожени поли. Това са малко по-забележими, но наистина съчетават голям улавяне на очите. Ако не вярвате толкова напълно в кожени поли, тя се опитва първо с велур (разбира се от имитация на кожа). Това е малко по-сдържано и това е абсолютно в тенденцията!

Реклама / Лондон | 31 юли 2018 година

Принос, разделен на Janina Pfau (@janina_Who) в Jul 31, 2018 в 11:57 PDT

Магазин за външния вид

На Amazon има голяма кожена пола с цип и закопчалка. Можете да ги комбинирате в студени дни с огромен пуловер и маратонки. Този вид не е достатъчно шик? След това просто съчетава полата с чифт ботуши за прекомерни и прегърнати фигура. Voilá, завършен е съблазнително, но елегантно парти търси есента.
Нашият съвет: Е горната част в предната част в полата, която изглежда страхотна стилна и извиква няколко килограма по-тънка.

Магазин на Amazon

Комбинирайте кожената пола: това са най-красивия външен вид!

Рок Тенд 3: Tweed

Le Style Française: Twed Rock носи парижката мода директно в нашия гардероб. Но полите от тъканта на тренда не само ни напомнят за елегантни френски, но и за луксозния етикет chanel. Защото класическият материал е, така да се каже, неговите търговски марки. Но не се притеснявайте, не е нужно да грабвате чантата за тази скална тенденция, защото Chanel изглежда също така, че това е много.

Изобщо не е турист

Принос, разделен на Stephanie Abu-Sbeh (@Stephsa) на 5 ноември 2017 г. в 9:30 PST

Магазин за външния вид

Открихме благоприятна скала Tweed на Amazon, която можете да отложите тук директно. Чрез елегантната камбанка полата не изглежда малко старо печене, но игриво и женствено. За офиса можете да го комбинирате с бяла блуза и помпи, за ежедневието с плетен пуловер и ботуши. Наистина trés шик!

Магазин на Amazon

Дизайнерски lookalikes: 4 евтини чанти, които приличат на оригинала!

Рок Тенденция 4: Асиметрия

Асиметрични съкращения Вече знаем за върхове, блузи и други върхове. Но и полите с асиметрични разрез също са пълни с тенденция. Полата е проектирана така, че една страна изглежда различна от другата. Например, това е по-дълго или има друг модел. Това не се вписва на пръв поглед, но изглежда страхотен стилен при втория поглед. Много странно нещо!

Перфектната бяла риза с обрат ?? Пълен поглед от @nakdfashion - виж повече от моите любими парчета на моята история! Page PS. Използвайте кода "Janni20" за 20% от всички nakdfashion

Принос, разделен на Janni Olsson Delér (@jannid) на 26 август, 2018 в 6:43 PDT

Магазин за външния вид

Открихме асиметрична пола на Amazon, която изглежда допустимо и едновременно. Той има велурен поглед и хубав обхват. Скалата е най-добре комбинирана с монохромен връх като кремаво оцветена. Така че външността не гледа към края.

Магазин на Amazon

Рок Тенд 5: деним

Добрата новина за всички фенове на деним пола: също така тази есен трябва да забраните любимите си поли от гардероба. Докато ги носел през лятото със светлинни блузи и върхове, съчетаваме сините чудеса през зимата с пухкави пуловери и ботуши. Особено модели с слот сега са в тенденцията през есента. В по-студени дни можете просто да дръпнете чорапогащ отдолу.

Перфектен за прехода: Тези дънки са тенденции през есента на 2018 година!

OOTD ? Ние правим Bootie Sale на @lucaadgrae днес, използвайте кода BOO10 за 10% отстъпка! Току-що получих ботушите, които нося и аз вече ги обичам! Свързах ги в моята история ?

Пост, споделен от Асин Овал (@aspynovard) на 26 октомври 2017 в 6:04 PDT

Магазин за външния вид

Открихме хубава пола на дънките с слот на Amazon, което струва по-малко от 15 евро. Полата е нарязана с висока талия и има приятна тъкан, която се адаптира към тялото. Бакшиш: Да поръчате деним пола един до две числа по-голям, защото той пада сравнително малък.

Магазин на Amazon