червени петна по лицето? Това са четирите най-често срещани причини

От досадни забързани петна към сърбеж червени секции на лицето: Тук ще разберете къде червените петна идват от лицето и как ги върнете обратно, за да се справите!

Кубили проучвания около устата, видими вени, червена раздразнена кожа: дори ако много неравномерност в тон на кожата могат да бъдат ламинирани с добър коректор и покриваща основа - реалният проблем не го решава. Ако гримът вечерта е надолу, са пъпки, червени петна и сътрудничество. все още там, понякога дори по-силно изразено, отколкото сутрин. Вината е предимно невежество и грешна грижа.
За да се обърнете до досадни червени петна в лицето обратно към лицето, трябва първо да разберете причината. Само тогава могат да помогнат продуктите и съветите. Ще ви разкажем най-често срещаните причини за червените петна по лицето и най-добрите съвети, с които ще се върнете назад.

1. Неприятно зачервяване чрез акне

Акне е много по-често причината за неприятното зачервяване по лицето, както повечето мислят. Акне е най-често срещаната болест на кожата в световен мащаб. Вината обикновено е хормонална промяна, поради което, особено тийнейджърите са засегнати.
Нашите мастни жлези произвеждат в това време твърде много секреция, която поддържа кожата ни и коса еластична. Жлезите се запушват и след това лесно може да се запали. Резултатът: досадни, болезнени пъпки, пустули и черни точки.

Ако това е хормонално кондиционирано акне от младостта, лечебният процес може да бъде до 30. Последно. Червените петна и подутини все още са видими, особено около устата, в брадичката или обратно.
Гледах: В допълнение към хормоналните колебания, има и редица други фактори, които могат да предизвикат пептене на акне и предпочитане. Те включват, например, различни лекарства, като препарати за кортизон и психотрофармака, козметични продукти, които съдържат парафини, твърде много стрес и пушене.
Прекомерната консумация на мляко и захар, например под формата на много шоколад, може да влоши кожното заболяване.
Във видеото: най-ефективните домашни средства срещу пъпка

Вашият браузър не може да възпроизвежда този видеоклип.

Видео от Esther Pistorius

Можете да го направите за това:
Ако страдате от силно възпалително акне, трябва да бъдете разгледани от дерматолог във всеки случай. Предимно това предписва антибиотици или кортизон, съдържаща грижа, която спира възпалението.
Ако искате да получите светло акне и червени петна под контрол, първо трябва да изгорявате мазни кремове от банята и вместо това да поставите безсърдечни тинктури. Също така продукти, които съдържат бенозил пероксид, могат да помогнат за убиване на бактерии и за облекчаване на възпалената кожа. Но е от съществено значение да се лекуват само засегнатите зони, така че здравата кожа не е ненужно раздразнена.
Абсолютен NO-GO: Самият пъпка, който изразява кожата си, за да попълни агресивно или покриване на примеси с тонове грим.

>> антибактериална емулсия от Triacnéal от Avène срещу Spätakne получавате в Amazon.*

2. Гореща кожа с розацея

Списъкът на кремовете, на които правите голям лък, винаги ще бъде по-дълъг, защото кожата ви по друг начин се изплаши? Не се притеснявайте, дори и с този проблем не сте сами. Около 4 милиона души в Германия страдат от свръхчувствителна кожа, особено жени.
Речта е от хроничната кожна болест "Розацея". За повечето, изгарянето на кожата се напоява само от 30-те. Живот, забележим. Дългът на това е нарушение на защитните механизми на организма и неправилен контрол на кръвоносните съдове.
Обикновено нашите нерви гарантират, че нашите кръвоносни съдове се разширяват (Z.Б. за топлина) или стесняване (Z.Б. В студ). При розацея обаче кожата реагира свръхчувствителност към стимули, като топлина и студ, стрес, алкохол или козметика. Кожата започва с сърбеж и изгаря и след това образува червени петна и видими вени.

Можете да направите това себе си:
В допълнение към лечението от лекаря, има някои съвети, които могат да помогнат срещу червените петна от розацея. Важна роля е да играят лицева грижа. Така че естествената ви бариера за кожата остава в инсулт, трябва незабавно да се настроите на безпроблемно, PH-неутрални почистващи продукти. Агресивни, алкохолни продукти или много мастни кремове са табу.

Също така обърнете внимание на това, че сте готили, колкото е възможно по-хладно. Кажете: високи температури, горещи душове, сауна и острия храна най-добре избягват нови розацея. Удобни са кремове с дразнещ витамин В3.

Има успокояваща и подхранваща грижа за лицето, например, La Mer. Кремът за намаляване на зачервяването предпазва от фактор за защита на светлината 30 и е равен на зачервяване. С нашия код за отстъпка "Lamerdeal" можете да получите сметана 20% по-евтина.
Тук можете да поръчате крема за намаляване на зачервяването на La Mer за 16.99 вместо 26.22 евро.*

3. Червени петна по устата роза

Вие сте открили малки червеникави възела и пустулите в лицето си, докато дори най-скъпият крем не иска да помогне? След това е време да регулирате радикално козмета с всичките си различни стъпки за кърмене за няколко дни.
Всеки, който се крие в много продукти за грижа за играчки, може по този начин да наруши естествената бариера за кожата. Кожата изсъхва хронична и създава червени петна, най-вече на оралната и окото. Добрата новина: така наречената уста роза (също "периорна дерматит") не е нито заразна, нито опасна.

Можете да направите това себе си:
Кожата ви крещи за отдих и трябва да бъде отбит от всички медицински сестри и грим продукти - дори ако е трудно. Често пустули и червени петна вторият в първите няколко дни, така че тук е малко търпение в търсенето. След няколко седмици оттеглянето на козметика, устата се върна напълно назад.

4. Досадни топлинни пъпки

Получавате малки червени пъпки върху кожата, когато сте подхранвали твърде много слънце или идва на изпотяване? Тогава може да бъде така наречената топлинна пъпка. Те обикновено идват на светлина, когато се потисват силно и запушват екзекуциите на заваръчните жлези. Получените мехурчета могат да се появят върху цялото тяло и да нарушават най-засегнатите не само визуално, те също могат да бъдат неприятни.
Въпреки това, това е: толкова досадно са и сърбежните пъпки, тя не се потапя. Защото тогава от такава малка пъпка може бързо да се превърне в болезнено възпаление.
Бакшиш: Клопфут с лош сърбеж вместо това е доста лесно с пръстите по кожата.

Можете да направите това себе си:
Когато леко нагрята, охлаждането вече може да има малко чудо. Това означава: надолу с потните дрехи и в сянка. Също така охлаждащи компреси или хладни, влажните кърпи могат да облекчат пъпките. В много силно сърбеж, лекарите често препоръчват антихистамини или противовъзпалителни мехлеми (напр.Б. Хидрокортисън).
За да не даде шанс на червените петна и топлите пъпки от самото начало, чувствителната ви кожа не мутира твърде много слънце. Също така ви предпазва с достатъчно слънчева защита.

>> Поръчайте практически слънцезащитен спрей от La Roche-Posay в Amazon.*

Особено практични са прозрачни слънцезащитни спрейове, които можете да приложите в грима си по пътя. Също така леки дрехи, изработени от памук и леки, не за топло легло може да предотврати пъпките.

Също така на gofeminin: легендар! Тези продукти за красота са променили живота ни
© Getty Images


Нещо важно най-накрая: Грижата на кожата винаги е много индивидуална. Дали съветите или продуктите, описани от нас, можете да оцените само себе си. Ако имате много чувствителна кожа, която има тенденция към раздразнения, може да е препоръчително да посетите специалист по кожата. Така че можете да гарантирате грижата, която отговаря на нуждите на кожата ви.